kto chce wyjechać ? ja mieszkam, pracuje w Ostrowcu stać mnie na wszystko na niczym nie oszczędzam co wy pierdololo pisuary i ruskie trole
A i mam 3 osełki masła w lodówce (1,5kg)
15:44 ale cię wkrotce może niestać.Kto jest za Polską to jest trolem ?
Mało kto zna węgierski by wyjechać
Najgorzej jest jak złodziej chcę karać złodzieja.
Najgorsze jak złodzieje, których złapano krzyczą łapać złodzieja, to nie moja ręka itd... Tak teraz robi PiS. Przez tyle lat u władzy (8 lat) niczego nie mogli nikomu udowodnić , teraz, gdy grunt się pali odwracają kota ogonem. Tyle długów narobli w ciągu tych 8 lat, że nie wiem kiedy uda się je spłacić.
A ile przekrętów i sprzedaży przedsiębiorstw było za wcześniejszych rządów PO np. Amber Gold czy wiele innych? Już wtedy praktycznie wszystko było rozgrabione i sprzedane zaślepieńcy obecnej władzy.
No gdzie te przekręty? Cz kogoś PiS posadziło? Łykasz wszystko jak pelikan zaslepieńcu poprzedniej władzy.
Obecny rząd w rok zrobił więcej zadłużenia niż poprzednie rządy,do tego Polskę sprzedaję by spłacić dług wobec Niemiec.
Czym jest polska racja stanu dla tych co niby dobrze rządzą?
Unię założyli komuniści. Także teraz potrzeba gigantycznego wysiłku, żeby wyprostować sprawy. Bo ot tak następcy założycieli nie oddadzą władzy. A że są z nią powiązane i w Polsce pewne grupy, to najpierw trzeba zadziałać u siebie. To bardzo ważne, żeby wybory prezydenckie wygrał kandydat reprezentujący Polskę, a nie Unię.
Pisiorom do wyjazdu polecam kijow
21:56
Tobie do wyjazdu polecam Cypr.
?
Dane o deficycie budżetowym Polski są powszechnie dostępne.
Więc niech zobaczą ile jest warta Polska w rękach niemcowłaza.