Rozumiem, że ty masz twardy umysł? To widać gołym okiem:)
gosciu-cwelu 14:20 wiem już jak się nazywasz nie musisz się powtarzać.
Frajerowi z 14:20 zacięły się dwie szare komórki które posiada.
Bo zmienisz coś w nim tylko twardym i niepodważalnym argumentem, a nie pustosłowiem i czepialstwem. A ciebie można przekonać literówką - więc twój umysł jest jak plastelinka dla mediów tobą manipulacyjnych. :)
Natomiast ty jesteś prostym nieukiem udającym eksperta. Nie wypowiadasz się w języku chińskim i możesz robić błędy. Jeśli ktoś ma się za eksperta w jakiejś dziedzinie, a nie zna podstaw swojego ojczystego języka, nie powinien się wypowiadać na piśmie i zacząć uczyć, bez względu na wiek.
Powiem tak. Argument napisany bez zachowania jakiejkolwiek interpunkcji i zasad językowych (ale zrozumiały) jest dla mnie więcej wart niż krasnomowstwo z którego nic nie wynika. Jak menel powie że 2+2 jest 4 to uznasz że to nie prawda?
Chyba trafiłem na nauczyciela j. polskiego ;)
Przyganiał kocioł garnkowi, a sam smoli. :D Żałosne wręcz.
Co oznacza określenie "smoli"? Podaj konkretne przykłady, jak "smolił".
Jak można ludzi zmanipulować. Wystarczy wmawiać im, że chęć podwyższenia im stopy życiowej przez rząd to poniżanie ich i próba przekupstwa wyborczego.
Czyli postkomuna dąży do tego, żeby w naszej świadomości zasiać dewizę rodem z PRL, że:
"NAM POLĘDWICA ORAZ SCHAB NIE SMAKUJĄ TAK JAK SZCZAW"
Nie widziałeś na tym forum większych "pojebów"? Spójrz w lustro. Kogo widzisz?
16:22 Kup sobie słownik lub skorzystaj z darmowych e-lekcji na TVP jak masz problemy z takimi rzeczami.
Twój stary całuję stopy księdzu
16.22
,,smoli" Pisze to Ostrowiak niedawno osiadły w mieście. Jest to wyraz gwarowy, oznacza osadzanie węgla
(sadzy) na ściankach garnka.
17:11. Swój swego zawsze rozpozna, prawda cwelu?