Gdzie w Ostrowcu mozna dobrze wypolerowac samochod? I ile biora za taka usluge ?
już kiedyś był taki wątek i szukałem komuś danych firmy odnośnie polerki samochodowej... firma nazywa się trade-car i w usługach mają polerowanie lakieru z dojazdem do klienta, cena od 50 do 150 zł w zależności od auta ilości środków etc. jak znajdę dane kontaktowe to podeślę :)
to chętnie skorzystam. powiedz mi tylko z jakiej maszyny do polerowania korzystasz i jakich środków używasz :)
w takim razie serdecznie dziękuję za ofertę :) oddzwonimy do pana :P
Ja ci mogę szlifierka kątową przejechać,bedzie sie błyszczał jak psu jajca
stopkretynom, korzystałeś z usług tej firmy?
nie, jedynie podpytywałem co i jak i za ile :)
Na Jasnej, obok Sandomierskiej jest myjka przeniesiona z Waryńskiego. Właściciel ma podejście szersze niż na zwykłych myjkach i robi cuda z samochodami, włączając w to polerowanie, pranie i co kto sobie wymyśli. Interesuje się tematem i wyszukuje nowości. Zawsze wyjeżdżam od niego zadowolony.
W ktorym to jest miejscu na jasnej? Ile bierze za polerowanie samochodu ?
też jestem ciekawy ile taka przyjemność kosztuje :)
Polecam ta myjke, niewiem dokladnie w które miejsce sie przeniosl ale bylem u niego nie jednokrotnie na warynskiego i robi naprawde wszystko z głową i nie odwala lipy...
tak tak jest bardzo dobry i zostawcie mu samochód na 2-dni pojeżdzi po lesie rozbije i póżniej zgoni na pracowników słyszałem od kogoś jak mu bryke załatwił