POtrzebuję firmy co poleruje auta.Muszę zmatowić i wypolerować auto.Ma ktoś namiary na dobrych fachowców?
a umie kolega endri98 polerować by nie było takich kółek jak po polerce
polecam auto studio, albo moge podac namiary na chlopaka z lodzi co poleruje auta, tydzien temu odebralam swoje i jest elegancko wykonana praca
Jeśli chcesz zrobić to porządnie to:
730 286 595 - kompleksowy autodetailing profesjonalnymi środkami. Możliwość wykonania usługi u klienta, jeśli ma ku temu warunki (garaż z dostępem do prądu i wody). Możliwość wystawienia faktury VAT.
Jeśli chcesz zrobić to tanio i szybko (jak niektórzy eksperci "magicy" w kilka godzin) to zadzwoń gdzieś indziej :)
Jaka cena z praniem tapicerki? i czy fotele są tez wyciągane
Zależy od rodzaju auta, pakietu detailingowego itp. czynników.
Fotele są oczywiście wyjmowane.
Cennik waha się od 200 zł do 2000 zł w zależności od warunków podanych wyżej.
Więcej info pod telefonem, który podałem wcześniej
Proszę podac cenę konkretnie bo jak za drogo to nawet nie dzwonię, auto to kombi interesuje mnie polerka lakieru i pranie tapicerki.
na moim są rysy i chodzi mi o to aby wypolerować auto tak aby zeszły rysy.zajmuję się ktoś takim czymś w tym miescie?
jak masz pojedyncze rysy to polecam "Meguiar's Scratch X 2.0" dostępny tylko przez neta bądź w profesjonalnych sklepach w warszawie, do tego jakiś twardy pad i ręcznie wszystko pięknie schodzi. Albo wypoleruj samochód u jakieś profesjonalisty co w o-c jest nie możliwe :)
ps. lakierników omijaj z daleka, oni robią tylko fuszerkę co po pierwszym myciu zauważysz
need - Scrach X to sobie można jedynie tłuszcz spalić i mięśnie wyrobić :) Jak ręcznie to już lepiej Ultimate Compound, jednakże ręcznie się nie zrobi tak dobrze jak maszynowo.
Co do jednego masz rację - lakierników trzeba omijać z daleka bo oni chyba oprócz farecli tudzież 3m niczego innego nie znają - o zabezpieczeniu tego co się wypolerowało to już w ogóle nie ma co u nich marzyć, tak samo jak z usunięciem hologramów. Co do profesjonalnych zakładów w Ostrowcu to fakt faktem był kiedyś jeden na Sosnowej ale chyba już nie istnieje. Teraz my startujemy po przeniesieniu się do Ostrowca, choć z lokalem na razie mamy prowizorkę i wolimy u klienta o ile to możliwe dopóki nie będziemy mieć porządnego lokalu.
Gościu z 15:03 - z takim podejściem to będzie za drogo już widzę dla Ciebie. Pisałem, że jeśli chcesz tanio, to dzwoń do innych :)
Kombi, a kombi to też różnica - Fabia w kombi i Mercedes W124 w kombi to spora rozbieżność w cenie.
Ogólnie rzecz biorąc - pisząc polerka plus pranie rozumiem, że chcesz: mycie całego auta, dekontaminację, korektę lakieru, zabezpieczenie woskiem (chyba, że wolisz powłoką kwarcową), czyszczenie wnętrza, pranie tapicerki, odżywianie tworzyw sztucznych wewnątrz auta, czyszczenie felg, nadkoli etc.
Czas trwania procesu: ~3 dni
Cena: za cały pakiet, który opisałem 900 zł (liczę jak za W124 w kombi, bo nie wiem czym jeździsz)
Gościu z 15:10 - nr telefonu podany wyżej. Zależy jakie masz te rysy, jesli są głębokie do podkładu - nikt Ci z tym nic nie zrobi. Jeśli są to tzw swirle, czyli koliste zarysowania, spokojnie możesz do nas przyjeżdżać.
21:07 uważasz że ktoś ci odda miesięczną wypłatę za polerowanie auta i pranie tapicerki? to powodzenia życzę w tym miasteczku!
Jeśli ktoś dba o auto i ma świadomość różnić między detailingiem, a chałturą to odda nam auto do zrobienia. Ta cena, którą podałem jest ceną za kompleksową usługę auta w gabarytach kombi, czyli za najdroższy pakiet. Swoją drogą, porównując do innych miast, w których detailing jest bardziej popularny, to jest śmiesznie niska cena. Niestety, znając realia naszego miasta, nie możemy sobie pozwolić na wyższe ceny, a dajemy absolutne minimum, by się utrzymać, bo działamy w pełni legalnie. Poza tym stawiamy na wysoką jakość usług i produktów, których używamy.
Wiadomo, że można oddać do "pana Henia", który zrobi nam auto w 3 godziny w przydomowym garażu i będzie się "lśnić" za 100 zł. Wiesz jedni umyją włosy w Kamiennej i będą twierdzić, że mają czyste, zdrowe i lśniące, inni zadbają o nie kupując drogie kosmetyki.
My kierujemy swoją ofertę przede wszystkim do osób mających świadomość różnicy między profesjonalną kosmetyką samochodową i jej efektami, a tanią prowizorką.
Ważne jest to, że nie wszystkich stać na nasze usługi i rozumiemy, że nie oddadzą nam swoich aut, bo nie mogą sobie na to pozwolić. Ale zamiast jechać do pana Henia mogą sami poszperać na Internecie lub zapytać nas, jak samemu zabezpieczyć lakier i wyciągnąć z niego choć odrobinę głębi.
Proszę nie pisać z ignorantami tylko pospieszyć dostawę towaru, a jak jutro nie będzie to terroryzować dystrybutora, bo nie możemy się ze znajomymi doczekać na Car Scents'y od Was ;)
a i zapomniałem dodać - już nie trzeba zamawiać przez neta albo w dużych miastach robić zakupy profesjonalnych kosmetyków. Clinique Of Shine - zakupy w Ostrowcu profesjonalnych produktów do detailingu aut już od 1 lipca, póki co sprzedaż wysyłkowa (oczywiście dla mieszkańców Ostrowca odbiór osobisty), niebawem sklep stacjonarny. W ofercie produkty m.in. Poorboy's, Duragloss, 303, Nielsen Chemicals, Collinite, Surf City Garage i wiele innych.
Cennik i strona internetowa - wkrótce ;)
witajcie kto i ile by wzial za wypolerowanie dachu w passacie bo poprzedni spec od polerki zostawil kola po tarczy chce to usunac ma ktos jakis cennik sam dach
jeśli chodzi o usunięcie hologramów z dachu to kwestia 2-3 godzin włącznie z zabezpieczeniem powierzchni na później. cena 70 zł.
nr jak powyżej