10 mln to "gorszy sort". Niech wyjedzie z Polski do Anglii Niemiec Francji. Będzie może mniej ludzi ale to dobrze - 100% poparcia będzie dla jedynego kandydata i nie trzeba będzie im płacić 500+ czy emerytur. Jednolita Polska bez zadymiarzy.
Jak wyjedzie 10mln przedsiębiorczych to kto da wam pracę?
Nieh sami zakasają rękawy my ich nie potrzebujemy
Jakbyście ich nie potrzebowali to byście byli jednym z nich.
Dawno mie czytałem tak idiotycznego postu.
Tylko ze to te 10 mln którzy nie popierają dudy wypracowują dochód z którego korzystają wyborcy pis.
czyli mają wyjechać lekarze, przesiebiorcy, inżynierowie, prawnicy, nauczyciele, pracownicy IT? Bo to właśnie te grupy nie popierają obecnych wladz. Zaiste ciekawe
13:15, czytając styl wypowiedzi lokalnego elektoratu PO, to zdecydowanie bliżej im do absolwentów zespołu szkół budowlanych, a nie lekarzy, inżynierów itp
prld głupoty.
Zwłaszcza ci w ZK Białołęka i w innych.Ci to dopiero wypracowują dochód.
Ale to tylko 10 mln popiera Dudę
Jest nas blisko 40 mln
To jaka większość jest po innej stronie - trzeba odjąć dzieci
To nie jest zbyt trudny rachunek do wykonania
A znasz śmieszny trollu z 13:22 takiego który ma większe poparcie od Dudy?
Zesrała się bida i płacze !!
Założycielu wątku, już dziś odznaczam cię orderem IMBECYLA ROKU.
Jakim trzeba być niedorozwojem, aby nie rozumieć podstawowych danych wyborczych?
Nie chce mi się podawać ci na tacy szczegółowych danych liczbowych - znajdź sobie w internecie, ale w tych twoich 38 MILIONACH - OGÓLNEJ LICZBY MIESZKAŃCÓW POLSKI są również:
-niemowlęta,
-osoby poniżej 18 roku życia,
-ubezwłasnowolnieni, do których ty powinieneś należeć,
-osoby nie posiadające czynnego prawa wyborczego.
Uprawnionych do głosowania było ok.30 milionów, z czego w wyborach udział wzięło - 68,18%(frekwencja wyborcza) w tym:
51,03%(10.440.648 osób zagłosowało na DUDĘ
48,97%(10.018.263 osoby zagłosowały na TRZASKOWSKIEGO
Różnica: 422.385 osób
OGÓŁEM GŁOSOWAŁO - 20.458.911 z czego należy odjąć:
177.724 GŁOSY NIEWAŻNE(102 tys.- znak X na obu kandydaturach, 75 tys. karty puste.
PRZECZYTAJ TREŚĆ TEGO WPISU 5 RAZY, MOŻE W KOŃCU ZROZUMIESZ, JAK JESTEŚ TĘPY!!!!
15:04 wystarczyło sobie darować osobiste wycieczki, a wpis ciekawy i wiele wyjaśniający.