A zadłużenie prawie 2 x większe niż w 2015 roku i oczywiście okradanie oszczędzających bo stopy zero procent a inflacja około 6 - 7% i tyle tracą na kontach nic dziwnego ze każdy stara się pozbyć szmaciarskiej złotówki i wszystko idzie do góry, szczególnie nieruchomości
Partia złożyła samokrytykę na wczorajszym plenum i teraz zaczyna się czas odnowy.
Słuszną linię partii wypaczyli źli działacze. Nepotyzm i kolesiostwo, to już przeszłość. Teraz znów partia będzie zwalczać takie praktyki.
Nowy wiceprezes pozamiata.
Wieczny prezes już sam nie ogarnia, ledwie chodzi.
To skutek nepotyzmu w PIS a jak zwalczą, to spadniemy.
Za grubą kasę dla siebie i całych rodzin rządzili dobrze.
Za uczciwe pieniądze nie dadzą rady kontynuować pasma sukcesów.
I ta cholerna inflacja ...
Dobrze, że dodałeś że tak informował premier Morawiecki, to wszystko jasne. A nie mówił też przy okazji że produkujemy najwiecej samochodów elektrycznych i najwięcej okrętów w stoczni?
Grube misie od Tuska nie moga znieść, ze taka duża kasa z UE, a oni odstawieni od koryta. Ustawiliby się na 3 pokolenia.
i budujemy najwięcej mieszkań
i jeszcze ten polski prom wycieczkowy, za który dostaliśmy baty od Szwecji na Euro 2020 :)
A ten prom nie miał być międzygalaktyczny?
a w ogóle to jesteśmy potęgą w każdej dziedzinie, nie mówiąc o największej liczbie zgonów od drugiej wojny - dobra zmiana
Zapisałem się na samochód elektryczny od PiS na 2078 rok. Ostatni raz zapisywałem się na pralkę Franię (1978 rok). Stoooo laaaat, stooo laaat!
No i kupa... Przeprowadziłem symulację z uwzględnieniem czynnika inflacji. Moje 200 000zł. na koncie w 2078 roku wystarczy na 3 bułki, kefir i breloczek z Kaczyńskim... Buuuu.... A tak chciałem tego elektryka!
a ceny z dnia na dzień coraz wyższe
ale przekaz w tvp coraz bardziej soczysty
Posady i Stołki maja się dobrze - Polskę rozszarpują jak hieny
Należy się cieszyć.
Ciekawe co zrobią, jeśli prawda wyjdzie na jaw i te 290 miliardów długu?
To koreanski ranking gospodarek socjalistycznych
15:08, a co im mogą zrobić. W najgorszym wypadku dymisja. Ale co się obłowili, tego im nikt nie zabierze.