Gwiazdorzy. Co za dno! Zarabiaja gigantyczne pieniądze! Gówno potrafią. Nie ma słow na to!
Wzięli trenera płacą mu kupę kasy gościa co nie zna mentalności Polaków,rozgonić to towarzystwo powinni już dawno,gramy swoje od lat tylko że ta przeciętność spada coraz bardziej w dół
Jakim cudem można grać dobrze przez pierwszą połowę i beznadziejnie przez drugą? Teatrzyk spalona gęś.
Polska wstaje z kolan
23:52 bo to jest ostatnio od dłuższego czasu denoma naszej reprezentacji
Powinni podnieść pensje trenerowi tak do 2mln/msc, bo chyba nie pracuje na 100%.
Niedługo będą baty dostawać z 2 reprezentacją Watykanu.
Dlaczego Lewandowski zwolnił Michniewicza?
Mołdawia podobała mi się. Widać, że rozmachem stadionu czy jakością przekazu wizyjnego (chyba z jednej kamery) ten biedny kraj nie zachwyci, ale jego sportowcy pod względem woli sportowej walki na murawie, choć także pewnych umiejętności, nie mają się czego wstydzić. Chce im się biegać i nie oszczędzają nóg, bo „kluby czekają”.
A pyszałkowaty styl komentatorów to druga porażka. Szacunku, panowie, dla każdego i realizmu nieco.
Nie macie wrażenia że ta zbieranina która chce nazywać się reprezentacją zachowują się jak pisowskie tłuste koty? Nic nie robię a polaczki za moje opiepszanie i tak zapłacą. Nie zapomnijmy kto jest sponsorem.
Nie mam takiego wrażenia, 06:25. Pisowskie tłuste koty pracują w firmach, aby te mogły sponsorować reprezentantów Polski. Na boisku nie ma polityki, jest postawa sportowca.
Otóż nie. Nie ma w nich postawy sportowca. A pisowskie tłuste koty, najczęściej bez konkursów, bez kwalifikacji zostały zatrudnione, bo są ... z pis. Ostatnie 8 lat, to katastrofa w polskiej kopanej.
Nie ma w nich postawy sportowca. A pisowskie tłuste koty, najczęściej bez konkursów, bez kwalifikacji zostały zatrudnione, bo są ... z pis. Ostatnie 8 lat, to katastrofa w polskiej kopanej.
Dobrze, że Orlen kupił Lotos, a nie Ruskie, bo w sprawie sponsoringu trzeba by pytać bandytę i międzynarodowego terrorystę Putina.
Polska w ruinie. Co o tym sądzi Beata Szydło ?
No i w końcu PiS znalazł pierwszą mafię vatowską. Członkiem jej jest brat komendanta policji No wiecie tego od granatnika.
Nasi piłkarze w przerwie dzielili premie obiecane przez Morawieckiego. A potem wyszło jak zwykle.