Dobry wieczór
Jestem miłą sympatyczną i pomocną osobą chętnie pomogę osobie starszej w pracach domowych lub też w zakupach oraz wyprowadzeniu pieska na spacer okolice Waryńskiego ,Polna lub Śienkiewicza. Jeśli by ktoś potrzebował proszę o namiary. Pozdrawiam.
Może za nadzieję przejęcia w przyszłości mieszkania tej starszej osoby?
Formie dodatkowego zarobku chodzi mi o 2 x w tyg bo pracuje na co dzień.
Czyli o pracę pytanie. Nie rozumiem sformułowania pomoc w tym wypadku.
Kasiu, co się stało, że już nie podpisujesz się "Ona" jak w wątku o pożyczkę pieniędzy? Wczoraj raz się zapomniałaś i podpisałaś się po staremu, a teraz jesteś Kasią? Kolejny sposób na kombinacje? Udawanie pomocy w zakupach czy robieniu opłat, to stały dostęp do emerytury starszej osoby, która nie chodząc do sklepu nie ma pojęcia o cenach. Zdobycie zaufania, to nadzieją na darowiznę mieszkaniową. Nie wiem, co to jest, ale ty na odległość wysyłasz złą aurę i od razu wiadomo, że to ty.
Jednak pewności nie masz... Zastanów się zanim coś napiszesz.
Zdziwisz się, ale mam pewność.
Wczorajszy dialog w wątku "Co zrobić z uciążliwymi sąsiadami":
- wpis z godz.23:21 podpis - Ona
- wpis z godz.23:55 podpis Kasia.
Pierwszy podpis był wpadką, bo koleżanka zapomniała się wylogować z czasów, gdy była autorką wątku o pożyczeniu pieniędzy, ale już w drugim wpisie, w cały czas trwającym dialogu, zmieniła się w Kasię.
Co zrobić, tak już mam, że zauważam dużo więcej niż inni. Lata pracy zrobiły swoje.
Ok. Nie śledzę wątków. Mam swoje życie. Jednak i tak nie sądziłabym tak na wyrost. I ona i Kasia to może być kilka osób.
Oszustka od dawna szuka jeleni na różne sposoby i cały czas ma nadzieję na powodzenie. Musi być bardzo zdesperowana.
Ty masz swoje życie ale paranoiczny dzieciak nie ma.