Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Odp.: Pomógł europoseł Patryk Jaki; 100 tys zł dla ostrowiekciego szpitala

8:43 a ty tępaku przeznaczysz wypłatę,emeryturę swoją na szpital?

Jedna to mało cwaniaku

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Kultury . Jad za jadem siejecie...,

Gość_.
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Odp.: Pomógł europoseł Patryk Jaki; 100 tys zł dla ostrowiekciego szpitala

Naucz się kulturalnie odpowiadać jeśli już,ja odniosłam się do wypowiedzi z 8.23 a Ty do czego?Lepiej Ci się zrobiło że wyskoczyłaś jak gumka z majtek ze swoją wypowiedzią.Czy ja kogoś obraziłam swoją wypowiedzią ? Po czym wnioskujesz że jestem tępakiem bo zadałam pytanie?Naprawde mam wrażenie,że Ty kozak w necie a ..... w świecie.Do gość 9.18

Gość_Kika
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Z tego co czytałem, to na apel aby posłowie zrzekli się marcowych (!) diet poselskich, to tylko trzy osoby zareagowały i zrezygnowały, a reszta milczy. Z obliczeń wynika, że gdyby wszyscy senatorowie i posłowie wsparli tę inicjatywę, udałoby się uzbierać (tylko z jednego miesiąca) ponad 1 400 000 złotych.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

POpaprańcom przeszkadza Jaki bo pomaga a ci co szkodza Polsce juz nie np. Thun, Lewandowski, Boni i cala ta zgraja

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Są tu tacy, którym, proszę zauważyć, wszystko przeszkadza.Dadzą źle, nie dadzą również źle.Zrobią coś krytyka, nie zrobią, awantura.To już staje się nudne.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

a co jeszcze ten pan, wywodzący z opolskiego blokowiska, oprócz tych marnych 100 tysięcy zrobił dla Ostrowca i regionu?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dla regionu zorganizował 2.5mln, a nie 100 tys.

Czego tu nie zrozumiałeś ?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

09:59 komentarz poniżej poziomu. Bardzo wielu Polaków pochodzi bądź nadal mieszka w blokowiskach. Tu nie Monako, żeby każdy miał willę z widokiem na morze.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 23

Wreszcie jakaś wdzięczność wobec wyborców. Brawo.

Nie to co Poseł i Senator.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

W końcu to większość z Was głosowała na tego Pana, a tu tyle jadu i zarzucanie winy zwolennikom PO - my myślimy racjonalnie, zachowujemy się racjonalnie i głosować będziemy też z własnym sumieniem.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

KOD walczy

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Gościu 09:59 a ty z jakiego blokowiska? Czerwonego ...? Bo pewne zapachy w poście sugerują.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jaki ten Europosel w koncu pomogl, bo nazwiska nikt nie podal?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Kiedys byla tera ni ma tera je KOD

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

I odsunac pisowcow to znowu bedzie i nigdy nie webierac pisowcow bo znowu nie bedzie KOD walczy

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Gościu 14:01 moja babcia mawiała: na koniu jechał i o konia się pytał:))

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

jak Jaki pomógł przecież nie dał z własnej kieszeni tylko dał z naszych podatków z Funduszu Sprawiedliwości przeznaczonego dla osób poszkodowanych przez przestępców oraz dla przestępców

po wyjściu z więzienia na zagospodarowanie

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -