8:43 a ty tępaku przeznaczysz wypłatę,emeryturę swoją na szpital?
Jedna to mało cwaniaku
Kultury . Jad za jadem siejecie...,
Naucz się kulturalnie odpowiadać jeśli już,ja odniosłam się do wypowiedzi z 8.23 a Ty do czego?Lepiej Ci się zrobiło że wyskoczyłaś jak gumka z majtek ze swoją wypowiedzią.Czy ja kogoś obraziłam swoją wypowiedzią ? Po czym wnioskujesz że jestem tępakiem bo zadałam pytanie?Naprawde mam wrażenie,że Ty kozak w necie a ..... w świecie.Do gość 9.18
Z tego co czytałem, to na apel aby posłowie zrzekli się marcowych (!) diet poselskich, to tylko trzy osoby zareagowały i zrezygnowały, a reszta milczy. Z obliczeń wynika, że gdyby wszyscy senatorowie i posłowie wsparli tę inicjatywę, udałoby się uzbierać (tylko z jednego miesiąca) ponad 1 400 000 złotych.
POpaprańcom przeszkadza Jaki bo pomaga a ci co szkodza Polsce juz nie np. Thun, Lewandowski, Boni i cala ta zgraja
Są tu tacy, którym, proszę zauważyć, wszystko przeszkadza.Dadzą źle, nie dadzą również źle.Zrobią coś krytyka, nie zrobią, awantura.To już staje się nudne.
a co jeszcze ten pan, wywodzący z opolskiego blokowiska, oprócz tych marnych 100 tysięcy zrobił dla Ostrowca i regionu?
Dla regionu zorganizował 2.5mln, a nie 100 tys.
Czego tu nie zrozumiałeś ?
09:59 komentarz poniżej poziomu. Bardzo wielu Polaków pochodzi bądź nadal mieszka w blokowiskach. Tu nie Monako, żeby każdy miał willę z widokiem na morze.
Wreszcie jakaś wdzięczność wobec wyborców. Brawo.
Nie to co Poseł i Senator.
W końcu to większość z Was głosowała na tego Pana, a tu tyle jadu i zarzucanie winy zwolennikom PO - my myślimy racjonalnie, zachowujemy się racjonalnie i głosować będziemy też z własnym sumieniem.
KOD walczy
Gościu 09:59 a ty z jakiego blokowiska? Czerwonego ...? Bo pewne zapachy w poście sugerują.
Jaki ten Europosel w koncu pomogl, bo nazwiska nikt nie podal?
Kiedys byla tera ni ma tera je KOD
I odsunac pisowcow to znowu bedzie i nigdy nie webierac pisowcow bo znowu nie bedzie KOD walczy
Gościu 14:01 moja babcia mawiała: na koniu jechał i o konia się pytał:))
jak Jaki pomógł przecież nie dał z własnej kieszeni tylko dał z naszych podatków z Funduszu Sprawiedliwości przeznaczonego dla osób poszkodowanych przez przestępców oraz dla przestępców
po wyjściu z więzienia na zagospodarowanie