3 313 437,18 zł to kwota jaką od 1 stycznia 2019 roku do 31 grudnia 2019 roku wydatkowano na nagrody, premie i wszystkie dodatki wypłacone pracownikom Urzędu Miasta w Ostrowcu Św. Najwyższe kwoty stanowią dodatek za wieloletnią pracę (wysługa), a także nagrody uznaniowe – 1 074 263, 59 zł. Przypomnijmy, że od 1 stycznia 2020 roku do 31 grudnia 2020 roku nagrody, premie i wszystkie dodatki wypłacone pracownikom Urzędu Miasta Ostrowca Świętokrzyskiego wyniosły w sumie 3 257 679,22 zł. W ciągu dwóch lat to 6 571 116,4 zł.
Dziwi mnie to ciągłe wklejanie linków do tego portalu. Czy to jest reklama "Naostro.info" Sam często przeglądam ten portal a te wklejki na Forum już mi się znudziły.
No to sie w pale niemieści
Gościu 08:53 chciałbyś zabronić ? Możesz sobie w GO, albo w RO i portalikach podległe itp. Tyle, ze tam cenzura działa sprawnie. Nikt by nie śmiał napisać takiego artykułu.
Każdy może wejść na Naostro i sobie poczytać a nie powielać informacje na Forum. Jeśli ktoś nie potrafi swoim zdaniem skomentować jakiegoś wydarzenia czy założyć wątku tylko kopiuj- wklej, nie powinien uczestniczyć w dyskusji.
Forum i naostro tzn.natępo jest finansowane i nadzorowane z pisich pieniędzy
Szok, normalnie szok
Dlatego cenzura jak za komuny
To było w 2019 roku a myślicie że w waszych firmach o wiele mniej się wydaje na takie nagrody to są podobne kwoty ! A tu się robi wielkie halo
Czyli za dwa lata wydali w magistracie ponad 6,5 mln zł !! jednemu 1 tys, a drugiemu 100 tys.
A ty 09:27 poczytałaś tam i jeszcze tu wchodzisz i chcesz ustawiać. Ustawiaj sobie w domu, albo ...
Każdy chce godnie zarabiać. Dzięki PiS płacę rosną. Nie to co za Tuska.
Rosną ale ceny
Boli dupka że o tym piszą? :) :) :) To powiem wam coś w sekrecie będzie boleć was jeszcze bardziej biedaki :) :) :)
W końcu sami zgotowali sobie taki los przez swoje wybory. Mnie tam ich nie zal. Ja przetrzymam te ceny
To naturalne kiedy rosną zarobki. Kiedy piekarz więcej zarabia to i jego chleb jest droższy, w końcu na cenę tego składa się tez jego robocizna.
12 37 jakiś ty mundry haha