Cos czuje w kosciach, ze Prawo i Sprawiedliwosc osiagnie ponad 50% w przyszlych wyborach. Brawo Polska.
Taka ta Polska jacy wyborcy...
Jeśli większości podoba sie tak jak jest to coż nic na to nie poradzimy
Jeszcze sie taki nie urodził żeby każdemu dogodził
A widzisz alternatywę dla Pis-u? Ja nie. Podwyżki były i będą, a dziś chociaż coś dają. Owszem krzywdzące to, że nie każdy dostanie, ja również za późno urodziłam dzieci, ale cieszy mnie to, że innym żyje się lepiej choćby tym 500+ na dziecko. Poprzedni rząd nic nie dał.
Ty 02:23 nie biedna tylko MĄDRA. Polska to MY.
A krzyczy mniejszość tj. ci co byli przy korycie i celebryci.
Aby ten wynik osiagnąć trzeba pójść na wybory i zagłosować na PIS, bo przeczuciami nie wygrywa się wyborów. Tylko aktywność każdego z nas może dać nam sukces na następne 4 lata. IDŹ I GŁOSUJ.
Idę i jak większość Polaków zagłosuję na Pis. Nie jestem jakąś ich zwolenniczką, ale nie widzę lepszego wyjścia na dzień dzisiejszy. Może kiedyś będzie inna opcja.
Ale jaki ściskodup mają Ci przeciwni Pis. Myślą, że nienawistnymi postami nakłonią większość do głosowania na poprzedników. Efekt chyba będzie odwrotny.
Dokladnie, slychac skowyt ale to nie pomoze. PIS wygra z ogromna przewaga. I bardzo dobrze.
"kiedyś zapłacą nasze dzieci.Niech żyje PRL - bis" pokaż mi gospodarkę która nie żyje na kredyt .
Społeczeństwo przez 25 lat płaciło za budowanie fortun postkomunistycznych oligarchów i mafie z nimi powiązane. Nie strasz więc gościu 11:35 takimi tanimi hasełkami, bo nikogo to nie rusza. Ty byś wolał, żeby lud był trzymany krótko jak w PRL-u.
To całe KO maszczescie że wybory nie są za miesiąc, bo wtedy lewica by ich wyprzedziła