Napewno beda stopowac na te ustawy ktore przeszkodza w wypelnianiu obietnic wyborczych ,bo sami nie wypelniali obietnic i teraz troche im glupio.
Zastopować i tak nie mogą, co najwyżej spowolnić. Ludzie jednak i tak będą widzieć kto dane ustawy blokuje więc po takim zachowaniu nie wróżę opozycji wyborczego sukcesu.
Wiem w 100 dni obiecal Pis i moze nie zdazyc
Wystarczy że wezmą się za to co obiecali a ludzie to docenią. Jeśli opozycja cokolwiek z tych obietnic zablokuje, z pewnością będzie jej to zapamiętane.
@09:56 Ma zaledwie dwa głosy więcej tak jak piszesz, więc więcej to znaczy mają większość,wiem to jest za trudne dla Ciebie,mają Senat i wspomnisz moje słowa że będą mieli Prezydenta RP w przyszłym roku.
Tak, mają gościu 13:49 ale to się szybko może zmienić. Nie takie dramaty świat zna a dwa głosy to naprawdę bardzo, bardzo mało. Nie wierzę, że wszyscy z opozycji, jak jeden mąż będą chcieli robić na złość i blokować wszystko, co się da. To nie wyszłoby im na dobre. PIS osiągnął naprawdę historyczny wynik, żadnej partii od 1989 roku się to nie udało.
https://crowdmedia.pl/setki-miliardow-dlugu-w-dwa-lata-gus-ujawnil-szokujaca-dane-o-stanie-finansow-publicznych/
Zazwyczaj kandydat uzyskuje poparcie podobne do poparcia jakie ma partia.Sugerujesz ze jednego opozycja bedzie miec kandydata na prezydenta?
Pozycja wystawi każda swojego kandydata natomiast w II turze poprą wszyscy opozycyjnego.
Być może obecny prezydent wygra w pierwszej turze, nie jest to niemożliwe.