A po polsku?
Ma wypracowaną procedurę zarabiania pieniędzy hihi
Jak dają kase to biorą.
Już się tłumaczył z czego wynika jego wynagrodzenie
A wam nic do tego
Pracuje to ma
Dużo nam do tego bo dyrektor szpitala to publiczne stanowisko
W ubiegłym roku prowadził miedzy innymi prywatna praktykę, był szefem oddziału wewnętrznego i SOR
A gdzie biedaczek się tłumaczył? I z co to nieprawda że zarobił 600 tys ?
W Radio Ostrowiec w wywiadzie dyrektor usprawiedliwiał swoje wynagrodzenie ilością przepracowanych godzin - uwaga - ok. 7 tys. godzin rocznie, czyli statystycznie ok. 580 godzin/m-c, czyli 19 godzin /dobę.
Doprawdy człowiek jest w stanie efektywnie tyle pracować ...?
Nie chciałbym osobiście, aby taki lekarz mnie leczył. Czy w jakimś innym zawodzie byłby ktoś w stanie tak pracować?
"Usprawiedliwiał wynagrodzenie"...
Na tym skończyłem lekturę Twojego wysrywu.
Panie dyrektorze, ordynatorze i nie wiem, jakie tam ma pan kolejne dwa etaty, a co Państwowa Inspekcja Pracy na to pana pracowanie po 19 godzin na dobę? Szpital jest jednostką budżetową(finansowaną z pieniędzy podatników) i przepisy Kodeksu Pracy powinny być w tej jednostce bezwzględnie przestrzegane przez wszystkich pracowników Szpitala, dyrektorów, ordynatorów...... też. Może jestem zbyt wymagający, ale jakoś dziwnie irytują mnie pana publiczne wypowiedzi, które często są obcesowe, aroganckie i takie w stylu "nie muszę się nikomu tłumaczyć", a to nieprawda, musi pan - nam, mieszkańcom Ostrowca, bo na pana pensje z kilku etatów i 19 godzin pracy na dobę solidarnie wszyscy się składamy. Z poważaniem.
Biznesu ciąg dalszy.
300% normy brawa dla przodownika!!!
Gdyby wszyscy lekarze brali przykład nie byłoby kolejek!!! Młodzi lekarze też powinni brać przykład, nie musieliby wyjeżdżać za granicę, a mogliby pracować więcej godzin przecież są znacznie młodsi!!! Wiwat przodownik !!! Wiwat ludu pracy !!!
Zawsze do porad online można zatrudnić sztuczną inteligencję i udać się spać.
19 godzin na dobe jesli pracowałby codziennie bez ani jednego dnia wolnego od pracy. Jak się odliczy dni wolne od pracy to wychodzi więcej niż 19 godzin na dobę. Przecież na urlop kilka razy w roku trzeba się wybrać.
Pytanie z innej beczki. Czy to wynagrodzenie zawiera bonusy za wybór producenta przepisywanego leku, a może nawet o zgrozo leków dla szpitala jeżeli to nie jest kwestią NFZ lub NFZ daje kilku producentów do wyboru...
... tylko domysły...
Ciasteczkowy doktor Tumulec :) Ulica Sezamkowa - Scena z Erniem i Ciasteczkowym (dubbing z lat 90) https://www.youtube.com/watch?v=ExaytmEdodg
Nie zazdroszczę,charuje chłop bez odpoczynku bez domu, rodziny tylko w szpitalu.To mu się należy. Tylko, że pacjentów coraz mniej.