Jak wygra to już będzie ustawiony i mu nie będzie zależeć bo już więcej prezydentem nie będzie. Ktoś nowy jakby był to by sie starał by być na kolejną kadencję - rozumiecie? A jak teraz by zaczął 2 kadencję to mógłby nic nie robić bo na 3 go nie wybiorą więc nie ma motywacji by się starać.
ale na pis drugi raz się głosowało :D
Ale debilny temat. Masakra. Trole z przedszkola platforma oplaca?? Czy co??
No przecież masz napisane, że autor popiera PIS. Pisowcy w końcu tacy są. Spotkałem kilku, nie polecam dyskusji z nimi. Do nieczego nie prowadzi. Już w tym przedszkolu równiejsi do dyskusji.
Idąc tym torem rozumowania ,nie powinniśmy głosować na Górczyńskiego.
Tania zagrywka niby wyborcy PIS.Juz opatrzyly mi sie podszywki.Sprobujcie moze fakenewsy!
TYLKO PIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RESZTA WON!!!!!!!!!!!!
Na 3 kadencję? A to można?
Pewnie , że można ( Białoruś)
19.48
,,Popieram PiS a nie zagłosuję na Dudę bo już nie będzie mu zależeć by mieć 3 kadencję bo może 2"
Własnie dlatego będzie niezależny, Nowy będzie słuchał wnuczka Gomółki, już mieliśmy przykład jak podpowiadał na wizji. Będzie posłuszny, uzasadnienie j/w.
Dlatego A Duda prezydentem RP Jedyny wiarygodny. Pozdrawiam świadomych wyborców.
Duda jak zostanie prezydentem na druga kadencje to podpisze ustawę o możliwości kandydowania na trzecia i czwarta. A co...
A Duda prezydentem RP Jedyny wiarygodny
chociaż trochę do budyniu podobny
ale to książę narodu Polskiego
co nie podpisuje jak leci wszystkiego
bo swoje i jarka zdanie ceni
zawsze przez cień mgły budzeni
i od rana na kolanie
w delegacje jedzie Panie
Więc szanuj Pana swego, bo możesz mieć gorszego!
Duda najlepszy
Pana posiadanie to nie moja domena gałganie,
bo wolność sobie szanuje i żadne 500+ jej nie staranuje
i kiedy ciebie kupują cienie oraz całe to ich pierdolenie
my zawsze prosto stać będziemy i ja wy się nie wypniemy
bo wolność jest przeze mnie ceniona i nigdy nie zostanie przekupiona
bo wolność sobie cenie i przez żadne 500+ zapłacenie
jeśli tobie odpowiada
Czytają wpisy na tym forum utwierdzam się w przekonaniu: Ś. P. Prymas Józef Glemp miał rację mówiąc,, przypadkowe społeczeństwo".