Dziewczyny czy Martynowska urzeduje w szpitalu ??? Chce się do niej zapisać ale nie wiem czy wrazie co potem będę mieć ja w szpitalu...
Ciężko sie do niej dostać na wizyte, ja zrezygnowałam i aktualnie chodzę na wizyty do dr Grabskiej, polecam ;)
Jest w szpitalu,ale może się zdarzyć też tak ze jak będziesz rodziła to nie będzie miała akurat dyzuru
Czy ona przyjmuje tylko w opiekunie? Cały dzień nie mogę się tam dodzwonić.
Nie ważne czy chodzisz do Grabskiej, Martynowskiej itd. jeśli w dniu porodu nie będzie miała dyżuru to jej nie będzie. Lepiej pójśź do takiego lekarza, który ma większe doświadczenie itp, itd, na pewno wolałabym Martynowską niż Grabską.
Bardzo polecam Grabską to bardzo zangazowana i z dużą wiedzą lekarka.A że Ty wolisz martynowską to idż do niej . Ja chodzę do Grabskiej i jestem zadowolona.
Czy któraś z mam rodziła ostatnio w Ostrowcu? jak z opieką? położne, lekarz?
Opini jest mnóstwo , jedna będzie zadowolona, druga nie, ja też niedługo rodzę i mam wiele obaw , bo większość osób mi odradza, z drugiej strony tu w wątku można przeczytać ,że wszystko jest ok. Ja się jednak zdecyduję na Ostrowiec, bo jest na miejscu a jak się zacznie akcja porodowa chyba nie będę chciała jechać gdzieś dalej. Zobaczymy....
Urodzilam 2 tygodnie temu i powiem szczerze, ze jestem zadowolona z opieki zarówno lekarzy, położnych i pań od noworodków. Córka od razu po urodzeniu została przystawiona do piersi i do tej pory nie ma problemu z karmieniem i co najważniejsze po zbadaniu jej przez lekarza po porodzie była cały czas ze mną. Położne przychodziły i pytały czy wszystko w porządku, czy nie potrzeba tabletek przeciwbólowych, panie od noworodków również zaglądały na sale i pytały czy coś potrzebujemy, czy z dzieckiem wszystko dobrze. Ogólnie jestem zadowolona
Dziewczyny a co z porodem rodzinnym? Ile kosztuje? Gdzie się płaci?
Mam nadzieję ,ze jak ja będę rodziła to też opieką będzie wporzadku
A do porodu rodzinnego tata mysi miec jakis specjalny fartuch czy buty ochronne?
Tata musi mieć fartuch, taki zielony. Można go kupić na dole w sklepiku
Ooo nie wiedziałam :) dziękuję