Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Poród w ostrowieckim szpitalu

Ilość postów: 254 | Odsłon: 35270 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Poród w ostrowieckim szpitalu

Amen

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Podbijam cala prawda o oddziale polozniczym.Pielegniarki niestety maja anty podejscie a o tym karmieniu to juz podchodzi pod jakiś fanatyzm karmienia piersią i to nie żart.Jak mantrę mówi sie trzeba karmić i trzeba a to nie jest prawda mlode mamy.Ze tylko pierś czyni dziecko szczedliwszym?nie sadze.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jaki fanatyzm? O czym Ty dziecko piszesz? Nie ma nic lepszego dla dziecka jak karmienie piersią i należy zrobić wszystko aby tak było. Jak czytam te wasze wpisy to przekonuję się że położne mają rację bo z wiedzą u was kruchutko. Mamusie od siedmiu boleści.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 132

Odp.: Poród w ostrowieckim szpitalu

08:24 takiej można tlumaczyć ale ona wie lepiej to jest nowoczesna matka XXI wieku mądra i obeznana w laktacji.Dziecko drogie z 06:18 masz ograniczone horyzonty umyslowe,kobieta ma piersi nie tylko do ozdoby i macania przez męża,kochanka itd stwórca po coś nam je dal.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Po pierwsze dzieckiem nie jestem juz dawno i nie mam ograniczonych horyzontów wiec proszę mnie nie obrażać.Kobieta nie została stworzona do karmienia wyłącznie no litości.Dlaczego tak trudno zaakceptować to ze kobieta Nie Może Karmić z przyczyn jej niezależnych???może poprostu jest chora i co wtedy jej doradzisz medrco?Bierze leki silne i co ma karmić zastanów sie czasem co i do kogo piszesz.Tak jestem mądra i obeznana w laktacji nie zaprzeczę.I nawet nie wiesz z kim piszesz.Pewnie byś sie zdziwila.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No wiec caly czas o tym mowa. Kazdy sobie robi jak chce. Nie masz ochoty nie karm, ale nie mow ze sie nie najada, ze slaby pokarm. Bo zadna matka ktora karmila nie da sie na to nabrac.Takich przypadkow znam duzo, ale nie znam zadnego ze ktoras chora i nie moze karmic. Kabaret.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jest sporo takich przypadków, np. jeśli się ktos leczy na poważną chorobę i musi przyjmować silne leki? To co, wg ciebie, ma kobieta przerwac leczenie dla idei karmienia piersią?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 138

Oczywiście że masz ograniczone horyzonty. Kobieta nie została stworzona wyłącznie do karmienia ale jeśli rodzi małe dziecko to powinna je karmić i tyle. Tak nas natura stworzyła i zapewniam Cię że dla dziecka to najlepsze rozwiązanie. No chyba, że nie zależy Ci na dobru dziecka, no cóż. Wtedy to już inna sprawa. Tak samo jak to, gdy kobieta faktycznie nie może karmić z przyczyn od niej niezależnych. To jednak wyjątki. W większości wypadków o braku karmienia decyduje lenistwo i wygodnictwo. Dla mnie to zgroza. Nie interesuje mnie z kim pisze bo widzę że wiedzę masz bardzo małą w tym temacie za to samochwała z Ciebie okropna. Od takich ludzi najlepiej z daleka.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Popieram w pełni!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 140

Dokladnie Pani z 9.30 robi kabaret ze swoja idea karmienia piersią.Nie ważne co i jak wazne ze masz karmić i tyle dla dobra dziecka dla dobra ogółu,może i norm obyczajowych???dla dobra narodu może jeszcze ha ha to jest dopiero kabaret.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A wszystkie matki to leniwe i takie niewyedukowane to nie lata 80 Ze może Droga Pani moralizwac a dlaczego i po co ktos nie może karmić piersia/a propo jakby tak pani byla polozna to jak najdalej od takich...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Każdy niech robi jak.uwaza za stosowne i nikomu nic do tego, oczywiscie mleko od mamy najzdrowsze i panie powinny pomagać przy karmieniu ale z szacunkiem dla kobiety i taktownia, a nie w stresie i z chamskim podejsciem. Jesli ktos natomiast chce inaczej karmic to.jego sprawa i nikt nie powinien oceniac takiej matki bo to nie jego sprawa.

Gość_Matka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Popieram w pełni 14.31.Brawo

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Rodziła któraś z was z mężem w ostatnim czasie jak to wygląda?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czy któraś rodziła gdy dziecko było ulozone posladkowo? Kurcze zbliza się termin dziecko nie odwrócone a ja się boję ze kaza mi rodzic naturalnie... i coś sie stanie. .. jestem przerażona. ..to drugie dziecko.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A co na to Twój lekarz? Raczej cc bedzie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 148

W ułożeniu posladkowym masz na 100% cesarkę, żaden lekarz nie pozwoli ci rodzić naturalnie.

Gość_g
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja miałam dziecko pośladkowo ułożone i było cc ustalone nikt nawet nie wspominał o naturalnym nawet bym się nie zgodziła.

Gość_Iga
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
17 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Bistro za Miastem
Branża: restauracja
Dodaj firmę