Spróbuję.Dawniej można było pisać pochwały PO i tylko PO.Teraz piszą zwolennicy PO i PIS.Niektórych ta sytuacja boli.(do końca nie wiadomo,bo podobno jak zawsze mi się powaliło)
Dawniej to forum dotyczyły miasta a nie tylko polityki. Teraz niestety gdzie nie wejdziesz to jest polityka. Czy wątek dotyczy czy nie. Takie realia.
Trzeba pisać wszystko i o wszystkim, co się komu podoba. Jak się komuś nie podobają wpisy, to niech czyta "Filozofię" autorstwa Władysława Tatarkiewicza. Doskonała lektura na każdy dzień i na każdą pogodę dla płci obojga.
Dawniej nie było tematów KOD-u i LGBT. Może dlatego schamiało:))
Niestety każdego dnia trolle wrzucają nam na forum jakiś link z tvpinfo i jest jazda na całego,tak właśnie działa trolling i niestety nas w to wszystko wciągają.
Ewentualnie z tzw.niezależnej. To dopiero jest szambo
Mogłbys podać przykład tego "szamba"trollu z 20:43?Bo wychodzi na to że ty jesteś trollem.
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Gościu 20:40 jakbyś miał kręgosłup to byś nie dał się wciągnąć. Poza tym zawsze możesz link od Adasia lub Waltera i jazda:))
TVP info pokazuje prawdę.
Alternatywna prawde zeby utrzymac zryte berety w swiadomosci ze wszystko jest ok ;)
O ktorej dzis rano walilście dwojke w kiblu? Ja 4.45
Alternatywną prawdę pokazuje GW TVN Newsweek i cała lewacka ....
ja robiłem 3 a potem 4 o 6.30
Alternatywną pokazuje TVN24 gościu 22:10.