Doprowadzić może do całkowitego zniewolenia a może i upadku?
poszukaj na google. Może znajdziesz odpowiedź na swoje pytania
Weźmy np na tapetę podsłuchy. Nieświadomie rozmawiasz sobie z bliskimi, znajomymi i nie wiesz, że jesteś podsłuchiwany. Aż tu nagle ktoś dowiadujesz się, że ktoś wie, co lubisz jeść, jak spędzać czas, zna wszystkie twoje prywatne sprawy, też intymne i to wykorzystuje.
Zastanów się kto chciałby ciebie podsłuchiwać?? Jakiś żart ,no chyba że głupi chop bo coś akurat wywęszył krzywym nosem. Ci którzy mają FB sami się pokazują,co robią,co jedzą,co myślą,z kim aktualne się prowadzą, a potem się dziwią skąd znajomi tak dużo wiedzą.
Technologia (co dla niektórych)=ogłupienie umysłu.
Jeden poseł rządzących powiedział, że podsłuchiwali "jedynie" do kilkuset osób. Na razie. Przypadkowe osoby też w tym na pewno są. Pamiętasz jak akcje służb kończyły się na zupełnie przypadkowych osobach (sąsiadach) skutych i rzuconych na glebę z małymi dziećmi? Taki postęp przez pomyłkę.
A niektóre panie z naszego miasta lansują się nachalnie nawet na tym forum i stąd wiemy parę pikantnych szczegółów z ich życia np. nawet to, jakie lubią pozycje i że "mężom w alkowie nie skąpią". Potem pretensje, że całe miasto się śmieje i to wszystko, ani chybi, przez tych podsłuchujów, którzy podsłuchują, bo są podsłuchujami pospolitymi:):) a one są takimi ważnymi osobami, że nic tylko podsłuchiwać - chyba jak jęczą z rozkoszy w różnych pozycjach?
Ten wyżej to Paranoiczny Dzieciak. Tylko on nie umie konstruować zdań.
Czyżby puk, puk i nożyczki się odezwały. Nasza pierwsza świętojebliwa?
Trafiłem dzidzi i skwierczy. Buu buu buu.
Nie kompromituj się przebrzydła babo bardziej, niż to możliwe. Ty już masz przesrane i komisyjnie zatwierdzone.
A jak tam felice upadła madonna tego forum?
Zdecydowanie prowadzi to do wielu negatywnych skutków, które sygnalizował w wielu wpisach niestrudzony foliarz
Postep technologiczny to np. wydobywanie gazu łupkowego? co pewnie moze negatywnie wplywac na srodowisko.
Postep technologiczny to np. wymyślenie prochu przez ... kto wymyślił proch? Nobel? A proch to broń palna.
Wymyslili bombę atomową , jądrową a chyba teżjest neutronowa?
Z uranu można produkować prąd w elektrowniach jądrowych ale byl kiedyś wybuch w czarnobylu czy gdzieś tam kilka lat temu .... w Fukuszimie
Każdy ma nóż w kuchni. Wiesz o czym piszę?
Czipowanie ludzi to nie utopia
Będzie wielki matrix i to nie będzie wcale śmieszne
Zatracimy całkowicie ,, anonimowość" Juz wiedza o nas dużo a wiedzieć będą wszystko
Ja mam taką sąsiadkę od lat, która wie o mnie więcej, niż ja sam o sobie, czyli ja już zahartowany w Pegasusach, choć ją(tę sąsiadkę) nazywamy Interpol:)
O nożu w kuchni?
papieżak gadał coś o postepującej pandemi a w PL w Radio Maryja dzieci na antenie modliły się o ustanie epidemi... http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/postep-techniczny-negatywnie-wplywa-na-ludzkosc/