Poznam dziewczynę, kobietę może być z dzieckiem dla ktorej wyglad faceta niejest najwazniejszy ,ja mam 35 lat ,pracuje .
Co to znaczy wygląd nie jest bajważniejszy?
Ma być brzydki brudny smierdzacy chamski wredny chytry ?
Tacy z takim brzydkim wyglądem z reguły tacy są.I jeszcze do niczego w łóżku?
To po co taki facet komu? 10:18
Ja nie szukam kobiety. MGTOW.
Nie mam co prawda też wyglądu. Jednak czasem to zabawne jak na mnie uwagi nie zwracają kobiety.
Może i dobrze. Wiele problemów mnie omija. Zwłaszcza że mimo niepozornego wyglądu, zarabiam dużo. Na nasz lokalny rynek, baaaardzo dużo.
Pieniądze,to nie wszystko nie tylko pieniądze są najważniejsze w życiu.
No po za pieniędzmi liczy się spokój.
Weź zalej i nagle pyk 15.000zł alimentów.
Wolę nie
Szkoda słów. Wątek o poszukiwaniu kobiety a ci piszą a pieniądzach i zero wkładu w temat byle coś napisać.
Mimo że jestem po rozwodzie kilka lat nie szukam. Nawet nie chcę, przeżyłam za dużo złego. Teraz będąc sama (bez faceta) wiem że żyje, stać mnie na więcej, jestem szczęśliwą mamą.
O i pięknie. Prawidłowo dziewczyno. A facet bez kobiety to dupek
Pozytywne myślenie bo lepiej samej niż że szmatławcem chamem alkoholikiem tyranem itp
No pewnie, wśród kobiet nie ma szmat zakłamanych, zdradzających dziwek ;)
Jak tam wole walić gruche niz zalać ,ewentualnie Zebiec lub inne przybytki.I bania spokojna.A tak to drogo wychodzi lepiej bez glupiej kobiety,no bo taka żona prawdziwa to skarb ale trudno o taką
Dam druta dzisiaj zdecydowanie,może byc i szon wszystko jedno byle ciagnął dobrze
A dlaczego? Jestem kobietą. Uważam, że lepiej czasem być samemu jeśli nie ma pozytywnych emocji w związku. Mało jest udanych małżeństw. Jeśli jest prawdziwa miłość to jest to coś wyjątkowego i tylko wtedy warto być w związku i pielęgnować uczucia. Jeśli po dwóch, pięciu latach już się wypaliło to trzeba podjąć decyzję o rozstaniu i nie gnębić się latami. Jestem szczęściarą, od 19 lat jestem bardzo zadowolona z życia. Oczywiście przeciwności losu było wiele. Dzisiaj wiem, że nie był to stracony czas i że nie zmarnowałam go z nieodpowiednią osobą. Wzajemnie się podnosimy, wspieramy.