Jestem osobą, kobietą bezrobotną. Potrzebuję jakiejkolwiek pracy, żeby zarobić na czynsz i utrzymanie. Nie mam grupy inwalidzkiej i w zasadzie nikogo nie znam w tym mieście. Ktoś coś podpowie? Może być praca dorywcza. Wykształcenie mam zawodowe, doświadczenie małe, 44 lata.
Sklepy spożywcze - Biedronką. Tam nie potrzeba doświadczenia , ale koniecznie chęci do pracy i siła
Siła to słowo kluczowe w tej pracy. Te kobiety mogłyby w MMA walczyć po treningach w markecie.
Spytaj w Lublinie na Kilińskiego szukają do pracy fizycznej przy rozbiorze kurczaków.
TO DOPIERO POCZATEK TEGO PROBLEMU EKIPA DAJE IGRZYSKA A Z PRACA RACZEJ MOE BYC KIEPSKO
U panów bauerów szparagi ogórki..następna zmiana po naszych dziadkach z czasów wojny czeka..poszukaj tam śladów przodków
Mężczyzna z prawem jazdy kat.B,duże doświadczenie również na busie.Czy jest jakaś oferta pracy na miejscu?
Dla mężczyzn praca jest. Kobieta ma tu bardzo ciężko. Moje obie córki musiały wyjechać z Ostrowca ponieważ tu pracy dla kobiet brak
22:38 Bo tu bez znajomości ani rusz. To jest straszne, żadnych ofert nie ma godnych uwagi. Dla panów jeszcze się coś zawsze znajdzie ,nawet ze dwie,trzy oferty. Kobiety nie mają nawet gdzie CV wysłać w tym mieście.
Dla facetów też nie ma. Praca na trzy miesiące, przy dobrych wiatrach na rok, to żadna praca, to WYZYSK!!!
Jak wybieracie tak nacie.I jeszcze każą rodzić kobietom.I co potem?
Wróci średniowiecze?
W Climatic potrzebują do pracy