Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Powiat ostrowiecki - 48 zakażeń i uwaga...

Ilość postów: 20 | Odsłon: 1200 | Najnowszy post
  • Powiat ostrowiecki - 48 zakażeń i uwaga...

I jakie jest porównanie do Kielc, gdzie jest 52 zakażenia, a w powiecie kieleckim 48. Po prostu przodujemy w zakażeniach, nie licząc na to, że wczoraj była niedziela i zapewne mniej wykonanych testów.

Nie ma się czemu dziwić skoro ludzie zachowują się nieodpowiedzialnie. Poniedziałek, godz. 11-ta, jestem w Lidlu, bo to czas dla seniorów i jestem w tym przedziale wiekowym. Nie mogłam uwierzyć, kiedy młoda kobieta zamiast maseczki ochronnej miała założoną na twarzy opaskę podtrzymującą opatrunek, gdzie dziury są wielkości pestek jabłek, a poza tym robiła zakupy w godzinach przeznaczonych dla osób powyżej 60 roku życia. Gdzie przestrzeganie zasad i gdzie obsługa sklepu, że przyzwala na takie łamanie przepisów. Czy o takim zachowaniu personelu wie jednostka nadrzędna. Dodam, że takich młodych osób w tym czasie była połowa wszystkich ludzi w sklepie.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Powiat ostrowiecki - 48 zakażeń i uwaga...

Znam taką jedną co chodzi w takiej (nie)maseczce i faktycznie jest to młoda, z krzepą kobietą, że diabłu by łeb urwała.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

jak ja jebnie covid to tylko kopyta pokaże i wtedy bedzie mogla leb diablu juz urywać....nietakich zalatwilo

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Powiat ostrowiecki - 48 zakażeń i uwaga...

Ale się porobiło... OlaBoga...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Szczęśliwi kielczanie nie mają forum i naczelnego foliarza, który by im cierpliwie tłumaczył, że od noszenia maseczek się umiera, w szpitalach leżą statyści a covid to taka zwykła grypa...

Gość_Państwo-z-dykty
        Zgłoś
        Odpowiedz

I sprawka Billa Gatesa.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ale baba z gazą na gębie zamiast maseczki to mogłaby się nie ośmieszać. Musiało to komicznie wyglądać i trzeba jej było zrobić zdjęcie, które mogłoby posłużyć w kategorii memy: "Jak walczą Polacy z pandemią".

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

jebać unie i targowiczan

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja widziałam panią w maseczce z haftem Richelieu

Z takimi dużymi dziurkami no szok

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Wielbicielu Rosji i kościoła, tak wyróżniali się targowiczanie a to pasuje wypisz wymaluj do PIS. Kościół był jednym z tych którzy najwięcej skorzystali na targowicy ale i często płacili głowami za swoje czyny, część uratował papież stawiając się za nimi.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Pierdzielisz głupoty, niczym się nie różnimy od innych powiatów a wręcz przez większość czasu mieliśmy najmniejszą ilość zakażeń a przynajmniej tych wykrytych.

Większość tych osób miała mizerne objawy jak utrata smaku i zapachu albo i nie miała ich wcale. W Kielcach i powiecie notorycznie było po 200-300 przypadków. U nas raz jak przez pomyłkę zliczyli dane z kilku dni :P

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czy to było zliczone z kilku dni czy z jednego, to nie zmienia faktu, że w Ostrowcu jest dużo zakażeń i nie pocieszajmy się, że gdzie indziej jest gorzej, a porównujmy się do lepszych.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie wiem czemu siejesz defetyzm, sprawdzili bardziej kilka zakładów gdzie trafiły się pozytywne testy i wyszło sporo osób pozytywnie, bez szczególnych objawów.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Wy naprawdę wierzycie w to, że ta maseczka przed czymś chroni? hehe, zbijacie się z foliarza, ze ma czapeczkę z folii. ale lepiej sami spojrzcie w lustro i popatrzcie na tą waszą szmate na ryju...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

16:32 - użyłeś słowa "na ryju", czyli jak rozumię u Ciebie w domu nie macie twarzy, buzi, lica tylko ryje? Jadacie też z koryta? Jeżeli tak, to spoko, ale wobec innych radzę nie używać tego określenia, bo ryj to ma świnia, a nie człowiek.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Lepiej ci ?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Ale tu ormowców się zgromadziło...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Byłem dziś w Tesco i połowa ludzi bez masek i miałem lekkie zdziwienie, czuje się jak frajer zwłaszcza na pustej ulicy.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -