Szkoły mają być otwarte a przychodnie ciągle zamknięte?
Dlaczego???
Dopiero jak dojdzie do nieszczęścia - wtedy będziecie mieć normalność w szkołach.
Rodzice będA zdrowsi, gdy ich pociechy sobie pójdą do szkoły
Rodzice na trzech etatach: w pracy, w domu zajęcia codzienne i nauczanie dzieci. A pieniądze za naukę dla nauczycieli. To chyba nie było normalne.
Ostrzeżenie specjalne
Nie idź do Chmielowa (wieś Chmielów) tam była straszna burza (ul Romanowska) z nieba uderzyło nagle 200 piorunów
burza pozostawiła ludziom 10 sekund na ucieczkę i o mało co nie pozabijała ludzi
Ja sie boje ze moje dzieciaki cos przywloką ze szkoły. Dzis kilka przypadkow w naszym rejonie. Straszno
.
Na basen chodza ludzie, a do szkoły nie chcą puścić. To jest chore. System jest chory. Zarazić się można wszędzie. Nie da się zamknąć w domu, bo wirus zostanie. Starsza idzie do 2 klasy i mam nadzieję że pójdzie, a młodsza do przedszkola. Litości..... Nie chce wciągać w to polityki, ale na wiecach wyborczych jakoś ludzie nie bali się wirusa, bez maseczek większość. Też się obawiam jak to będzie, ale trzeba nauczyc z tym żyć.
A ja sie zastanawiam co bedzie na jesieni, gdy dzieci zaczna chorowac jak co roku w przedszkolach. Wiekszosc bedzie z katarem, kaszlem, ktos z goraczka. Co wtedy? Cala placowka na kwarantanne i rodziny dzieci takze?
Do przedszkola beda przyjmowac z kaszlem czy katarem? Kto da tyle wolnego czy opieki ?
Moje dzieci ida do przedszkola, ale nie wyobrazam sobie jak to bedzie wygladac w sezonie "gr
14:20 leśne przedszkola, spędzają mnóstwo czasu na dworze i nie chorują