Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 53

Odp.: POZEW zbiorowy o naruszanie dóbr osobistych beneficjentów 500+

Gość 14:23 to typowy przykład, mówiąc żargonem roku 2018 - Dzbana. Zakładam, że ze sztucznymi paznokciami i doklejonymi rzęsami.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: POZEW zbiorowy o naruszanie dóbr osobistych beneficjentów 500+

Wszystko się zmieni jak wreszcie będą tylko bony żywnościowe bez możliwości kupienia wódki,papierosów ,kawy.A jeszcze bardziej,jak będzie tylko dla pracujących,płacących podatki.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Gościu 15:25 bezrobocie jest w granicach 6%, kiedyś było 26%. O czym ty mówisz. W każdym. nawet najbardziej cywilizowanym i bogatym kraju jest pewien tzw. margines ludzi, którzy z różnych względów nie radzą sobie w życiu lub popadają w kolizję z prawem. Nikomu od wieków nie udało się tego stanu wyeliminować i zapewne nie uda się w przyszłości. Zatem skończmy z tym czy to moje czy nie moje, czy unijne podatki. Państwowy budżet opiera się na podatkach. Nie rozumiem zatem skąd biorą się te wyrzuty dot. wydawania z tych podatków. Tak skonstruowane jest funkcjonowanie państwa jako zbioru ludzi zamieszkującego dane terytorium.

Są pewne organizacje, ktore zajmują się problemami społecznymi i zostawmy im te zadania. Zamiast zza firanki podglądać ile razy sąsiad poszedł do sklepu i co przyniósł w reklamówce zajmijcie się swoimi dzićmi i swoimi sprawami. Może przeczytajcie jakąś książkę, jak macie:)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Nie pobieram 500+ ale jestem za. Chamstwo w wypowiedziach na ludzi biorących przekroczyło wszelkie granice trzeba tępić do korzeni,to są ludzie zazdrośni zawistni nie szanujący nikogo i niczego to jest margines społeczny Narodu Polskiego.

Gość_czarny
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Tylko patoli na swiadkow bierzta :D

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

O co ci chodzi Patolu z 17;05

Gość_czarny
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No założycielu otworzyłeś puszkę Pandory. Pozew za pozwem:))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tylko jakoś podstawy prawnej brak :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gdzie tu wymienione nazwisko i imię ,dane osób i tp? Ludzie mają dosyć marnowania swoich podatków ,ktore im się zabiera z pensji?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A jednak wątek nie daje ci spokoju gościu 19:34 , 19:48 i drążysz. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz podstawy. Powiem ci, że nawet nie musisz długo szukać. Ja nie będę podać ci ich na tacy:))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Na tacy, w której parafii?Pytanie retoryczne, bo wszyscy wiedzą kim jesteś i w jakiej parafii rządzisz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 68

19:34 i 19:48 - inni autorzy.

Nie daje mi spokoju, bo zastanawiające jest rzucanie takich haseł o pozwie, a jak przyjdzie do konkretów to cisza. I nie podasz mi tej podstawy prawnej, bo ona po prostu nie istnieje. Chyba że się mylę i jesteś w stanie podać, który artykuł w polskim prawie się nadaje do tego celu? :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 65

Ludzie zawistni tacy jak ty?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ludzie zawistni tacy jak ty 19:48.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 69

Dlaczego dawniej ludzie potrafili wychować,zadbać,wykształcić swoje dzieci bez pomocy finansowej od Państwa ,a teraz tylko daj,daj i pretensje o wszystko do wszystkich? Czy to nie idzie z naszych wypłat?Wy swoje podatki macie na swoje 500 plus ,a my na to pracujemy,bo dzieci mamy dorosłe i na nich nie bierzemy pomocy i nie dostaliśmy,dlatego te pieniądze są na dzieci żeby miały lepiej ,były ubrane,nie chodziły głodne,miały kupione książki,a nie patrzyły ,jak rodzice z nich korzystają na swoje zachcianki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu 20:02 jak Polaków okradały mafie VAT-owska, paliwowa i inne to było w porządku? Dzieci nasze mogły przymierać głodem i to ci nie przeszkadzało? Na zachodzie ludzie pobierają benefity, nawet Polacy z nich korzystają i to ci nie przeszkadza?. Czy ty należałeś do tej mafii?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Tak ,do wszystkich mafii po kolei wymienionych przez ciebie ,jak ci to dobrze zrobi i ulży na złośliwym twoim sercu ,żebyś nie dostał zawału dzisiejszej nocy to tak.20:21

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 72

Coś Ci powiem jak było dawniej.Kiedy moja matka za komuny poprosiła o pomoc społeczną okazało się że skoro milicja mnie nie ściga,nie biorę narkotyków ani nie piję to się nie należy.Daliśmy radę.Zapytam kto to jest wy a kto my?Żeby była jasność.Ani ja ani nikt z mojej rodziny nie łapie się na 500+ Ja pracuję i popieram ten program.Angole dają jest ok.Niemcy dają jest ok.Polacy dają...łojezu patologia.

Gość_kgb
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -