Czy nie slyszeliscie moze o jakies pracy dla mlodej dziewczyny 21 lat studiuje zaocznie.. bo mi juz rece opadaja:(
Ja mam 24 lata, też studiuję zaocznie i od ponad pół roku szukam pracy i nic...
a proponowalas cos wiecej niz tylko prace??????Gdybys nie studiował topewnie bys cos znalazła ,a tak uczonych to u nas dostatek
ejj ja mam 20 l, ukonczona srednia szkołe, mam wykształecenie i dyplom technika i tez nie daje rady juz. Bardzo ciezko o prace. I fakt duuuże plecu dużo daja.
Wątek o pracy już jest,ja wam mowie glosujcie na PO by zyło wam sie lepiej,a senatorowie i posłowie otrzymali dziś podwyzki,fajnie ,nie? a nam pozostaje z glodu umierac.
zapomnij o pracy w Ostrowcu bez znajomości!dzisiaj, żeby zostać sprzątaczką w Starostwie trzeba mieć plecy!
a moze cos z kursami by lepiej sobie radził? wie ktos moze gdzie sa najlepsze kursy noo i najlepiej darmowe?
Praca jest w większości miast dla ludzi technicznych, a u nas humanistów na pęczki i każdy mysli że jest jedyny TAKI wykształcony.
jak chcesz ukończyć dobry kurs to nie będzie on darmowy. Po darmowym to papierek będzie nic nie warty.Nie polecam!
obojetne czy to studia techniczne czy humanistyczne,pracy nie ma,w wiekszych miastach np. Lublin,kielce jest tak samo,probowałem cos znależć i nic konkretnego nie ma,wkurza mnie taka sytuacja,a posłowie i senatorowie po raz kolejny podniesli sobie pensje,czy was to nic nie obchodzi,czy was to nie porusza? hej,co jest z wami? oni w przepychu zyją,szczuja nas albo POalbo PiS,by w glowie nam zmącic,bojkot totalny wyborow zrobmy,podamy ogloszenie w prasie,w radio wszedzie ze nasze miasto bedzie bojkotowalo wybory przeciw kolejnym podwyzkom dla poslow i senatorow,chyba ze wam sie takie zycie podoba?
Nie wiem czy zauważyłeś likier, ale PISPOSLDPSL kłócą się we wszystkim ale co do jednego są zgodni - "Ludzie IDŹCIE NA WYBORY, GŁOSUJCIE."