Witam serdecznie
Poszukiwany mężczyzna do pracy w dozorze mienia w firmie w Ostrowcu Świętokrzyskim.
Musi posiadać 2 lub 3 grupę inwalidzką, wiek do 45lat.
Praca od 1.11.2019r
Niedługo to cały Ostrowiec będzie musiqal mieć grupę do prqacy i być młodym na dodqatek.To jest polityka.Chory, młody z grupą do pracy,a zdrowy musi siedziec do góry dupą żeby żyć. Masakra!!!
Czyli musi mieć grupę na lekkie schorzenia by chronić mienia? Nie może nie mieć np. nóg?
Niumax, bez urazy, ale to ty piszesz głupoty, a nie inni. Poza tym, nie wiem czy wiesz, ale"firma" którą reprezentujesz lub jesteś jej właścicielem, uprawia dyskryminację osób zdrowych i tych po 45r życia. Mam nadzieję, że ktoś kumaty to wykorzysta przeciwko wam i wtedy te"wymogi firmy" będziesz mógł sobie włożyć między pośladki.
Takich jak Niumax powinni zamykać i dożywotnio zakazać prowadzenia jakiejkolwiek działalności.Weźmie taka gnida dofinansowanie na niepełnosprawnego i udaje chuj wielkiego biznesmena i chlebodawcę.Dozór mienia -praca dla inwalidy!!!!!!Że tez to bandyckie prawo zezwala ,by takie kurwy zatrudniały ludzi.
historia trzeciej grupy inwalidzkiej
Andrzej mówi: Fidol daj spokój jedno piwerko.
Ja na to : jedno piwerko to wstęp do trzech ,trzy to wstęp do dziewięciu.
Do 19 zaje**em się, o 20 już miałem dysze tryskarki wetkniętą w dupę.
Andrzej krztusząc się ze śmiechu,pociągnął wajchę...Gorący plastik w jelitach sprawił,że wytrzeźwiałem.
Reszty nie pamiętam... i to wszystko za 1500zł renty???
Co ja kua świnia jestem żeby parówkową wpie****ać ?
#kapitanbomba
Lepiej, byś cierpiał od pracy, niż od głodu
Praca dla szwaczek z doświadczeniem jest na Kilińskiego.