Nie ma takiej rubryki. Ciężko tu o pracę. Taka rubryka jest tu zbędna. Przejrzałem dziś oferty w PUP i śmiechu warte. Chciałem zmienić pracę ale jednak perspektywy marne.
Też biorę to pod uwagę, pensja zmalała o ponad 1/3 a szefuńcio zastanawia się nad opcją 4/5 etatu. To oznacza, brak zaliczenia pełnego miesiąca w ZUS, taki mam cudowny rząd który dba o pracownika.
Sytuacja wyjątkowo dobrze wygląda jeśli chodzi o oferty pracy.....
Mój szefuńciu ma tam wstawione oferty pracy :)
Moją żonę zwolnili z pracy. Szukała ponad rok, PUP miał ofertę w sklepie. Popracowała 6mc,co prawda za grosze a teraz zwolnili dwie. W PUP nie ma nic dla kobiet. Dobrze, że ja przyzwoicie zarabiam ale na własnej DG to Ona moze siedzieć w domu i nie ma spiny. Ale jak facet zarabia mało a żona nie ma pracy to ciężko.Ostrowiec to lipa jeśli chodzi o pracę. Facet znajdzie ale zarobki marne a kobieta ma tu ciężko bez znajomosci.
Ja jestem ciekaw ile zarabia wszechstronnie uzdolniony Zbigniew Duda.
Ciężko tak naprawdę o pracę w Ostrowcu,a już o pracę dla kobiety to w ogóle. Mnie zatrudnili po tzw znajomości a PUP nic nie oferuje latami.Gdybym czekała na ich ofertę to z głodu bym zdechła. Nawet do sprzątania gdybym chciała to nie było ofert a ja już tak zdesperowana byłam.
Interwencje są przynajmniej 2 razy w roku i ciągle widzę te same twarze.
MOPR szuka do pracy może ktoś chętny ?
https://www.mopsostrowiec.4bip.pl/index.php?job=wiad&idg=24&id=140&x=5&n_id=63
Jeju procedury naboru i zestaw dokumentów jak na ministra obrony w Rosji