Ciekawe czy ci prezesi i dyrektorzy tez musieli taka rekrutacje przechodzić wieloetapowa? Składać cv listy motywacyjne, dokumenty o niekaralności itp
Taaa np jak w WORD gdzie do wyboru był zawodnik z solidarnej Polski i nasz czempion z PIS. Przyzwyczajony do jazdy służbowym samochodem a tu jakieś świnie kłody zaczęły mu rzucać i musiał kasę zwracać.
Przecież to jeden z was zrobił z tego wątek polityczny, a debila tradycyjne zobaczysz w lusterku :P
Czy to co napisałem o świeżym szefie WORD jest kłamstwem?
Co mnie Word obchodzi w wątku o pracę pajacu, czy prawda czy nie odróżnij wątki pracy od obrabiania czyjejś dupy debilu.
Wiesz mógłbym z tobą konwersować ale musiałbym zejść do twojego poziomu a to mi nie pasuje, nie mają w PIS mniejszych młotków?
Z po jebami nie gadam i uja mi jak ty, młotkiem to stara twoja sąsiad walił w łeb i teraz są efekty bełkotu po
Mam wrażenie, że pisowców to zwożą do komputera spod monopolowego i to w już w dobrze zaprawionym stanie. Dziwię się jak daje cie radę pisać? robicie to samodzielnie czy potrzeba dwóch?
Podpisalem dzis umowe o prace .17 zl. netto mozliwosc pracy w soboty system jedno zmianowy praca na terenie celsy jako serwisant urządzeń
Oni są namaszczeni przez jw. Rodzimego prezesa
Ciężko ogólnie z pracą dla kobiety. Szukałyśmy tu z koleżanką kilka mc. Ona wyjechała do W-wy a ja pracuję za grosze w sklepie.
Zgłoś się na ćwiczenia wojskowe. Można zarobić 3,5 tys zł miesięcznie. Kto może się zgłosić? Pierwszeństwo mają osoby, które straciły pracę