Witam:-) szukam jakiejs pracy dodatkowej .Jestem wolna od 8do 12lub 14.Mam doswiadczenie w handlu i swoje auto.Moge tez pomoc komus w zakupach,sprzataniu itp.Prosze o pozostawienie komentarza z mailem kontaktowym w razie zainteresowania.
Pozdrawiam
rób grupę i możesz starać się o staż
Jak to? przecież jest rynek pracownika? Chyba, że pracodawcy wzięli sobie do serca rady na tym forum i zaczęli sami zapierdzielać zamiast zatrudniać ludzi.
Za pracownika z grupą dostaje kasę, normalne że zostawi z grupą ludzi bo z nich ma kasę, resztę zwolni.
Bardzo dobrze. Młode kobiety(o ile nie studentki) siedzą w domu a starsze z grupą mają pracę. Piękny Ostrowiec.
Zdziwiłem się. Na OLX pojawiło się ogłoszenie o pracę w McSzajsie. Przeraziłem się - umowa o pracę. Komuś w korpo pękła żyłka i postanowił zrobić porządek w dziadówkach-franczyzówkach po pamiętnym wypadku? :) Sprawdziłem ogłoszenia w innych miastach i tam również oferowano UoP.
Ja tam wolę tylko zlecenia, bo pracuję ile chce i kiedy chce. UoPy są dla niewolników.
nie wiem czy wiesz ale od nowego roku umowy zlecenie zostaną ozusowane i nie będzie się już opłacało dorabiać bo trzeba jeszcze będzie dokładać do takiej umowy więcej kasy oddasz niź zarobisz
właśnie, dziś młode dziewuchy po 30kilka lat robią grupy, żeby mieć tu pracę.