Chcę pracować uczciwie i uczciwie być za pracę wynagradzany.Co oferujesz?
Ale jako kasjerka, bo handlarz to nie. Nie chce ludziom wciskać kitów. Jestem uczciwa
Uczciwej pracy a nie oferowanie starszym osobom z demencją garczków wartych tyle co samochód
Jest zainteresowana pracą jako sprzedawca.
Umiem sprzedawać,ale nie chcę szukać jeleni na towar o wątpliwej jakości.Szukam normalnej pracy.
I to jest założenie w społeczeństwie. Szukam kogoś kto będzie budować bazę klientów na nowoczesne rozwiązania dla domu. Wspierane przez sztuczną inteligencję.
Ale nie ma komu robić.
Każdy czeka na gotowe. Że ja pojadę szukać klienta, sprzedam, zamontuję.
A na rozmowach słyszy się tylko że nie sprawdzonego produktu to nie będą sprzedawać.
Nie będą akwizytorzyć i dzwonić na zimno.
Ciężko jest. Ogólnie tak ciężko znaleźć coś jak się nie jest mężczyzną.
Jakoś faceci po zetce, bez większych umiejętności pracę mają. U nas i kobiety wykształcone mają problem ze znalezieniem pracy.
Zależy w czym wyksztalcone. Zazwyczaj wybierają jakieś gówno kierunki, a później dziwią się, ze np. po polonistyce czy filozofi nke ma pracy. Mogły się uczyć na hydraulika. Wtedy problemu z pracą by nie miały
15:04 opiekun osoby starszej i chorej, ale zakładam, że ktoś odpowiedni zwyczajnie napisałby w ogłoszeniu, jakie ma doświadczenie i jakiej konkretnie pracy szuka. Nie wiem, co umiesz robić i co chcesz robić - jakbyś napisał, czym chcesz się zajmować, to i ewentualni chętni do zatrudnienia prędzej by Cię znaleźli. W każdym razie powodzenia.