A jak szukam pracy jako kierowca , dostawca, transport , przewóz osób , kierowca prywatny . Doświadczenie posiadam w przewozie osób ,transporcie towarów krajowych i międzynarodowy.
Jestem zainteresowana pracą z osobą starszą. Proszę o kontakt.
Jak ciezko jak pis twierdzi ze nie ma bezeobocia
15:42 wejdź na pracuj.pl. Tam znajdziesz oferty pracy dla kierowców. Możesz też poszukać w ogłoszeniach z urzędów pracy.
Tak masz rację, patrzyłem to albo delegacja minimum 3-4/1 albo pon.-pt. chodzi mi bardziej o pracę na miejscu w normalnych godzinach pracy z godnym wynagrodzeniem, no i nie być tylko gościem w domu , mieć czas na życie prywatne oraz co najważniejsze życie rodzinne.
Ostatnio było kilka ofert na umowę o pracę ale niestety już były nieaktualne mimo,że podany termin nadsyłania CV był jeszcze długi. Wszystko po znajomości, teraz nawet praca w sklepie jest ciężka do zdobycia. Ludzie często po studiach,a w tym mieście muszą się sporo naszukać, a i tak nic z tego nie wychodzi. Dla facetów są większe możliwości.
16:16 to raczej niemożliwe do zdobycia w tym mieście. Trzeba mieć nieźle plecy ,żeby gdzieś się wkręcić. A co dopiero jeszcze ,żeby takie warunki były spełnione jak piszesz.
16:53 wszystko byłoby możliwe,gdyby nie ludzie którzy za tzw. michę ryżu idą i pracują . A dokładnie to byłem o pracę na kierowcę w pizzerii jako dostawca i właścicielka powiedziała że daje 11zł za godzinę pracy . Pytając czemu tylko 11złotych jak 13 złotych jest najniższa stawka netto , odpowiedziała że to wina pandemii i musi się po niej odkuć. Kelnerki pracują za podobną stawkę lub złotówkę większą w tej pizzy koło ciucholandu na pułankach . Dziwię się że ludzie dają się wykorzystywać i pracują za psie pieniądze . Już widzę wpisy typu lepiej za tyle niż , siedzieć w domu i narzekać, nie ma wyjścia musi,by było na czynsz opłaty życie . Wkurza mnie takie myślenie innych i to przez takie osoby nigdy nie będziemy mieli pracy z godnym wynagrodzeniem. To samo tyczy się doceniania dobrych pracowników i ich wynagrodzeń . Pracodawca woli zwolnić dobrego pracownika i przyjąć ciecia ,niż dać mu podwyżkę . Czyli praca będzie wykonana nie np za 20zł/h tylko za 11-13zł/h.
19:46 tak jak pisałem właśnie przez takich jak ty i przez twoje rozumowanie,mamy tak jak mamy. Widzę że też nawet nie czytasz nie umiesz i nawet nie rozumiesz co czytasz. Czy naprawdę Ostrowiec to miasto DEBILI I PATOLOGII.
21:21. Udowodniłeś, że jesteś godnym przedstawicielem tych debili i patologii. Nic dodać, nic ująć. Z szambem się nie dyskutuje.
Która to pizzeria 19:40 ? Będę bojkotował wraz ze znajomymi. Coś takiego nie pamiętam winni mieć miejsca.
19:54 jest napisanie wyraźnie która, czytaj dokładnie ,bo widzę że większość ludzi z forum to jakaś patologia ,nawet czytać nie umieją.
Jeszcze dodam że jest tzw zmowa pracodawców z naszego regionu i gardzą ludźmi,bo za pół darmo przyjdą do pracy i będą pracować . Nie ty to inny bedzie pracował za 10 złotych na godzinę.
Nieprawda, mając odpowiedni zawód, taki który jest potrzebny pracę zdobywa się od ręki. Ostrowiec to nie metropolia, miasto upada więc praca będzie tu tylko dla konkretnych zawodów. Lekarze, prawnicy czy pielęgniarki nie mogą narzekać.Tak samo fryzjerzy, mechanicy czy budowlańcy. Może warto się poświęcić i zmienić zawód, dokształcić się zamiast narzekać ?
Otóż to. Po podstawówce zrobi prawo jazdy i już uważa się za wielkiego fachowca. Nie interesuje go to, że wielu pracodawców też solidnie dostało po tyłku przez pandemię, ale co go to obchodzi, on ma zarabiać.
Pracodawca ma płacić 19:51 albo sam niech zakasa rękawy. Większość ludzi już to zrozumiała.