Janusze nie mają wstydu. Nieraz słyszałem jak taki do parobka z pogardą cedził: zapier...j, albo wypier...j! Bo ten czy ów poprosił o parę złotych podwyżki po wielu latach pracy za najniższą krajową.
A teraz Janusze płaczą, że młodzi (jak sami ich nazywają pokolenie Z) nie chcą zapier..ć za miskę ryżu, tylko za konkretne pieniądze. Przyzwyczaili się przez tyle lat, że parobek pracuje za pensję niewiele większą od zasiłku, że teraz wściekłość ich ogarnia na bezczelną młodzież.
20.07 a skad ty wiesz jak cale zycie na socjalu siedzisz januszu pracy
Pogardzacie ludźmi w pracy, to i tu nie możecie się od pogardy powstrzymać. Dla takich jak ty, inni którzy pracują u was za grosze, to śmiecie.
Jednego można zbyć jak pójdzie po podwyżkę o 1zł,lub 2zł do godziny pracy. W grupie już tak nie jest i nie odprawi grupy. Lecz aby tak się stało i wszyscy poszli to trzeba mieć jaja, nie wydmuszki jak to w większości przypadków jest. Gdy jest gadka w pracy o mobilizacji i udaniu się do szefa o podwyżkę to każdy idzie,lecz przyjdzie co do czego,to nie ma nikogo. Tacy są dzisiejsi faceci, zwykłe pizdy w rurkach bez jaj.
Tak przy okazji gdzie są oferty pracy dla mężczyzny?Prawo jazdy kat.B i chęci do pracy.
Radio Kielce ma trochę, jechałem ostatnio autem i podawali oferty dla Ostrowca też. Tak chyba w godzinach przedpołudniowych.
Potrzebny kierowca z możliwością pracy zdalnej. Czy to idiota pisał to ogłoszenie?
Dokładnie może najwyższa pora aby nauczyć tych januszy ostrowieckiego byznesu, że człowiek to nie śmieć i za gówno nie będzie pracował.
To już inny temat i na pewno nie będę się chwalił tu,co moje to moje i już.
Dokładnie tak samo myślą pracodawcy - nie pasuje, to nie wnikaj i się żegnamy :)
Takim myśleniem to sami niedługo będą zap......ć że swoimi dzieciakami i kobietami.
No nie sądzę. Myślę że więcej nie potrzebuje.
Jakby miał ambicje to za minimalną by nie pracował. Jejku, proste.
No to zaje..scie doradziliście dziewczynie z dziećmi po rozwodzie, jedna proponuje otworzenie przydrożnego salonu masażu erotycznego, podobno nie źle wyciąga, czy obciąga, już się pogubiłem, inni o januszach ostrowieckich, a kobita jak była w czarnej d..ie, tak jest. Czy bałabyś zainteresowana dorywczą pracą w utrzymaniu w domu ? Szczegóły na jakimś prywatnym gruncie, bo tutaj, zaraz znajdzie się stu doradców.
Po co u kogoś "Janusza pracować. Trzeba założyć własną działalność i po kłopocie, i zostać samemu Januszem.
Ee, tak to nie. Ryzyko jest i odpowiada się swoim osobistym majątkiem.