jeżeli masz zacięcie i trochę wolnego czasu na codzień to pobaw się w to:
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=a03c64c11237e4d657bfadd5d62e3ca5
wszystkiego możesz dowiedzieć się z faq, a także na forum po zarejestrowaniu. to działa, ja narazie jeszcze nie zarabiam ale gość ode mnie z pracy juz pare stowek na tym wyciągnął, poza tym jestem w kontakcie mailowym z paroma osobami z tamtejszego forum, u których też już są pierwsze efekty. system jest w pełni legalny. Ważne - jeśli zdecydujesz się przyłączyć do programu zrób to z mojego linku, który podałem - w ten sposób to działa, tak zarabiamy.
Idea jest prosta -rejestrujesz się podając nick, mail i numer swojego konta bankowego. Następnie wpłacasz 5zł na wskazane konto innego użytkownika i jest to jedyna twoja inwestycja w programie.
Następnie za pomocą linku partnerskiego zapisujesz do programu nowe osoby. One znajdują kilka następnych itd a w piątym poziomie darowizny trafiają na twoje konto.
Jeśli nie ma przestojów i osoby które zaprosiłeś sprawnie polecają kolejne to po zaproszeniu 4,5 osób które podadzą link dalej po 3-5 tygodniach na twoje konto trafi od kilkuset do kilku tys zł lub więcej, zależy ile osób będzie zapraszanych na kolejnych etapach.
Jak już napisałem wszystkiego dowiesz się na podanej przeze mnie stronie. Powodzenia i pozdrawiam!