Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca

Ilość postów: 16 | Odsłon: 8150 | Najnowszy post
  • Praca

czy jest w Ostrowcu PRACA!!!!!!!

Gość_sly
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: PRACA

Jest oczywiscie, ludzie pracują, tylko mało.

Gość_abc
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: PRACA

Idz do PUP napewno cos dostaniesz...hihihih

Gość_Bronek
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Praca

Pytanie powtarza sie od wielu lat. Czy naprawde w tym miescie jest tak beznadziejnie?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Polecam:

http://www.serwiskadr.pl

Portal z ofertami pracy z Ostrowca.

Pozdrawiam!

Tomasz

Gość_Tomasz
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Praca

zapytaj Wilczynskiego czy cos poprawil w tej dziedzinie bo narazie jest wyzysk i tylko panstwow mozna mowic o pracy prywatnie jeden zeruje na drogim

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

No dobrze, jest wyzysk, ale kto jest winny tego wyzysku? Może po części ludzie sami są sobie winni, bo z desperacji albo z nieświadomości pozwalają sobie na wszystko i dają sobą orać jak bawołami na polu. Jak się daje to się kraje - taka prawda.

Gość_MAC
          Zgłoś
          Odpowiedz

w o-cu jest praca,tylko trzeba dupe ruszyć,i poszukać,a nie pisać glupoty i potwierdzać to co ktoś napisał poprzednio.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

gościu powiedz w którą strone tą dupę ruszyć (jak radzić to do skutku)

Gość_xd
              Zgłoś
              Odpowiedz

w odpowiednią,w tą która cie interesuje,

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

W tą która mnie interesuje? Ok. Niech pomyślę gdzie tu w Ostrowcu można pracować jako administrator sieci opartej np. na urządzeniach Cisco lub administrator sieci ogólnie - bo kwalifikacje do takiej pracy posiadam i to mnie interesuje.... Jestem też, wydaje mi się, całkiem niezłym fotografem - chciałbym pracować dla gazety jako fotoreporter - którą gazetę w Ostrowcu stać na zatrudnienie fotoreportera i zapewnienie mu odpowiedniego sprzętu lub zapłacenie tyle żeby mógł zainwestować swój prywatny sprzęt... Myślę... myślę... No nic nie wymyśliłem.

Gość_MAC
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Wiesz co no myślę gdzie tu ruszyć dupę i jakoś niebardzo widzę firmy z mojej branży i wykształcenia do których mógłbym uderzyć. Nie przypominam sobie żeby jakaś wielka firma z branży IT albo spora firma poszukująca marketingowców i ekonomistów w Oc się otwarła. Ale może masz rację - ruszę dupę i poszukam, a nóż znajdzie się. Ale z doświadczenia powiem Ci ze wyzysk jest - znalazłem firmę która była gotowa zapłacić mi 2000 zł za pracę, ale jak się okazało, to właściciel poleciał sobie w kulki, bo pierwsza jego wizja to było 2000 zł za zajmowanie się marketingiem i handlem, a jak przyszło do podpisywania umowy to wyszło że on by chciał bym zajmował się jeszcze ze 3 innymi sprawami, bo mam do tego kwalifikacje, a to wszystko w tej pierwszej kwocie. Taki multitask, za stawkę singletask. Inna gadka byłaby gdyby od początku przedstawił jasno swoją wizję. Dlaczego ma rozdawać swoją pracę za darmo tylko dlatego że potrafię to robić? Firmy swoich usług nie oferują darmo tylko mają cennik za poszczególne.

Gość_MAC
              Zgłoś
              Odpowiedz

mądrze prawisz człeku

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Pięknie, ładnie, tyyyyyle ofert, ale większość z nich to akwizycja, naciąganie i nagabywanie, aż żal mi cztery litery ściska, że tak się teraz nauczyli nasi potencjalni pracodawcy, wymagać od nas by mieć samochód i od razu zakładać swoją działalność, pensja prowizyjna ogólny wyzysk i lanie na potencjalnego pracownika. Szkoda słów i żenada.....

Gość_wymiękam
        Zgłoś
        Odpowiedz

no właśnie... jednym słowem lipa..

Gość_Gość...
          Zgłoś
          Odpowiedz

Trzeba szukać

Gość
            Zgłoś