a co jest na sandomierskiej ??? drugie biuro pracy??
agencja rozwoju lokalnego i gminne centrum informacji (i tu i tu sa fajne babki)
znalazlem prace jako spawacz (dobrze platna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!); pracuje juz tydzien!!!!! nigdy nie przypuszczalem ze mi sie tak fartnie, poprostu najpierw trafilem do gci, tam poradzili mi abym poszedl na kurs, poszedlem tam na kurs spawania i po tym robota znalazla mnie sama;bajka
I miałeś Miki 1200.00 zł. na opłacenie kursu spawacza i to tylko w zakresie podstawowym? Troszeczkę się postarajcie ! Coś tu za duzo fantastyki.
wyobraz sobie ze za kurs zaplacila mi mama...
a robote jako spawacz masz od reki - tylko w tym zakladzie gdzie pracuje na pniu wezma kilku
potwierdzam, jesli ktos ma uprawnienia spawacza to prace ma zapewniona; nie polecam szukac przez urzad pracy bo tam za male pieniadze; na wlasna reke placa nawet 2000 na lapke
przyszlosciowo - 2009 rok powstaja dwie walcownie, to jest pareset miejsc pracy rowniez dla spawaczy; dla osob z "hutniczym" przygotowaniem to raj...(spawacze, walcownicy, tokarze, itd.); w ostrowcu jest dostatek firm z tej branzy;
i nie tylko spawaczy zreszta; kierowcow z kat. d, budowlancow...najbardziej chodliwe - zalozyc wlasny biznes branzowy - np. firme budowlana; warantuje zbyt