znajomości często nie wystarczą. Trzeba też mieć umiejętności. Jak szukałem w O-cu ekipy do swojej firmy to ze 100 osób nadawało się 2 i to do szkolenia a nie do pracy.
MAC ty to jesteś omnibus. Do każdej pracy się nadajesz byleby dobrze płacili :))))))
Wszystkiego można się nauczyc. Trzeba tylko ludziom dac szansę.
do pracodawca. to chyba musisz mieć jakieś wygórowane wymagania, aspiracje pod niebiosa.
a sam cos potrafisz skorotwierdzisz ze 100 osob sie nie nadawalo?juz widze co z Ciebie za szef...
Nie nadawała to się ta osoba która selekcje przeprowadzała :)
16.40 on potrafi wymagania stawiac za psie pieniadze, dorobkiewicz na ludzkiej krzywdzie
19.05 a ty z czego zyjesz- z pracy wlasnej czy z pracy niewolnikow?
nom chyba na to wygląda Pawel,a takich jest niestety mnóstwo.Sama u takiego pracowałam i dla tego mnie aż telepie na saą mysl o takich szefuniach.tępić to jakos trzeba
jakby sam poszedłi łopata za marne grosze pomachał cały dzień to by się szacunku do ludzi nauczył na momeńcie
Jak możecie człowieka oceniać po jednym wpisie. Czy po wyglądzie też oceniacie . Jak jest gruby to bebe , jak z brodą to bezdomny itd. Może na to stanowisko faktycznie były potrzebne odpowiednie kwalifikacje.
Faktem jest że w Ostrowcu niema pracy i na każde ogłoszenie dużo osób odpowiada bo każdy chce mieć jakieś pieniązki.