PRACA dla 100 osób
Szanowni Państwo, możliwa praca dla 100-u szwaczek i krawcowych w Starachowicach - uprzejmie proszę o udostępnianie i poinformowanie zainteresowanych. W Starachowicach w najbliższym czasie może ruszyć nowy zakład szyjący garnitury. Podstawowy warunek to znalezienie odpowiedniej ilości wykwalifikowanych pracowników. Dlatego w najbliższy wtorek od 8.00 do 15.00 w Powiatowym Urzędzie Pracy firma Galant będzie przeprowadzała rozmowy z zainteresowanymi pracą w nowym zakładzie. Proszę o przekazanie informacji dalej. docelowo ponad 100 osób - Poinformował na swoim blogu Michał Cieślak Prezes Świętokrzyskiej Strefy Inwestycyjnej
Wow to muszę poinformować wszystkie krawcowe z kątów denkowskich.
Pewnie za 1000 zł netto!
Nie chcesz to nie pracuj , żyj na czyjś koszt. Ale nie wiesz to nie podskakuj i idź na rozmowę i wtedy , wyrażaj swoją opinię .
Zarób minimum i odlicz dojazdy , ciekawe czy nadal bedziesz tak ujadać na forum
Praca w szwalni to ostatni kawałek chleba i trzeba być głupcem zeby isc do takiej pracy za najniższą krajową czy akord ustalony tak,że powyzej najnizszej się nie zarobi
najlepiej korzystać z MOPS i GOPS u ,powinni już to zlikwidować
Jezuuu jeszcze rozmow nie bylo a juz kazdy narzeka najlepiej biadolic zamiadt sprobowac cos zmienic dramat wspoczuje takim co tylko narzekaja troche optymizmu checi na zmiany jak tak to pracy nie ma a jak jest to nikomu nie pasujee
Szkoda, że znowu coś się dzieje w Starachowcach a nie w Ostrowcu. Gratulacje dla prezydenta Staracowic. :(
ja mogę iść za szwaczkę ręczną,tzn wykonywanie prac dodatkowych jak prasowanie,składanie,jako brakarka,wywracanie mankietów itp na takim stanowisku pracowałam przez 4-ry lata w Wólczance,jeśli ktoś zainteresowany,jestem chetna
bo nasz to tylko likwiduje i wsadza radnych
Czego gratulujesz prezydentowi Starachowic, to nie jego zasługa tylko SSE.
W Ostrowcu też są szwalnie i przyjmują do pracy.
Una za 2tys z pracy nie wyzyje, ale za tys z mopsu juz tak