Witam! Czy ktoś ma jakieś propozycje albo wiadomości odnośnie pracy dla 15 letniej dziewczyny. Mam na myśli jakieś roznoszenie ulotek, czy coś takiego. Żeby troszeczkę dorobić na wakacje. Z góry dziękuje za odpowiedzi!
a dla prawie 17? Kurcze w McDonaldzie bym sama nie chciała np ja pracować...
słuchaj jedz na truskawki ja byłam u takiego faceta po prostu kupowałam z siostrą truskawki i on powiedział że szuka osob do pracy i zgodziłyśmy się co prawda trzeba mieszkać w namiocie ale bardzo miła rodzinka dają trzy posiłki dzienne :) no ale jest cieżko na początku
no w namiocie to jest super super ale to trzeba bylo by z kimś a tak to nie zabradzo chcą sobie zarobic eh..
ulotki bądz zbiory nic innego nie przychodzi mi do glowy
kasztanowa:
To powiedź im że to przygoda, a zarobek przy okazji żeby było na drobne wydatki na miejscu ;)
a ja moglaby, prosic jakis kontak do tego papa co truskawki mozna u niego zbierac ?
ej ja w sprawie zrywania truskawek dał byś mi namiary na tą rodzinke co zatrudni do pracy wślij mi namiary na e_mail:adrian100procent@wp.pl
DZIĘKI:)
a mówi się że młodzież taka niedobra..... ZAPRZECZAM!! WSPANIAŁA!! 15-sto latkowie chcą pracować i aż się rwią ... a staruchy tylko narzekanie. Gratuluje Wam droga WSPANIAŁA młodzieży !! Bardzo Was lubię i mimo że mam prawie 50 lat zawsze za Wami stoję :) Powodzenia, dobrych zarobków i fajnych wakacji życzę :)
dasz namiary?
gabrysia.n@buziaczek.pl