Taka prawda młodzi , ci którzy wyjechali na studia to nie wracają
Wśród znajomych , dzieci którzy wyjechały to żadne nie wróciło
Moi zresztą też ( mam dwoje)
Ci co nie studiują też tu nie zostają bo nawet jak praca się znajdzie to zarobki marne.
A najbardziej to dzieci byznessmenow lostrowieckich śpi....laja daleko stąd!
Ja szukam pracy legalnej na stałe od miesięcy i nie mogę znaleźć.Pozostaje chyba tylko szara strefa...
Prac domowych nie ma, więc i prac zarobkowych tez nie bedzie. Bo zeby pracowac to trzeba duzo wiedziec i umiec.
Dobre i "dla młodych" to się trochę wyklucza. Na początku trzeba swoje przerobić żeby dorobić się dobrego stanowiska. A poza tym szkoda, że tak dużo ludzi szuka pracy zamiast próbować sił we własnej działalności.
Przecież w tym mieście nie ma pracy dla nikogo a co dopiero dla młodych którzy nie posiadają żadnego doświadczenia
Bolt ma nie wiele wspólnego z pracą to jest zajęcie dorywcze na którym zarobisz albo nie
Jest praca , firma pracująca dla huty szuka suwnicowych i czyścicieli wagonów .
W tych firmach dla huty to raczej nikt nie chce pracować skoro non stop sie ogłaszają
Ogłaszają się i wymieniają tylko pracownikami. Dzisiaj ty mi podeslesz spawaczy a za trzy tygodnie ja tobie.... I tak się kręci ten ostrowiecki byzness!
Zagłosowali to mają bezrobocie to dopiero się zacznie Jeszcze PO pokaże na co ich stać Zatęsknimy za Pisem