Siedzę w domu i się nudzę . I tak będzie jeszcze 2 miesiące . Wiek- 50+ zdrowy , zorganizowany , konkretny . Ktoś z Was słyszał może o jakiejś pracy / zajęciu na taki okres czasu ( choć nie wykluczam dłuższej współpracy) . Ktoś coś?
Jestem w podobnym wieku,jednak szukam pracy na dłużej.Posiadam prawo jazdy kat.B,duże doświadczenie w jeździe w tym busem.Zagranica jazda mnie nie interesuje.
Pomimo wieku emerytalnego też chciałabym pracować,ile można sprzątać dom?Zdrowie dopisuje ,dzieci dorosłe.Programy wymyślone przez włodarzy dla emerytów to nie moja bajka,jestem sprawna fizycznie i psychicznie,doskwiera mi brak systematycznej codziennej pracy.Myśle,że Panom będzie łatwiej znaleźć zajęcie ,czego Im życzę.
A może Pani cos więcej na temat tych programów dla emerytów? Może też chciałabym? Proszę napisać więcej
pewnie chodzi o zorganizowane zajecia dla emerytow.
Emerytko 22:45 programy wymyślone przez włodarzy podporządkowane sa zwykle wyborom samorządowym i nasilają się przed nimi. Ostatnio bałtowskie centrum stowarzyszeń przy niesprzyjających warunkach działania w Bałtowie przeniosło się do Ostrowca. Jego prezes to przecież były członek TOS. Taka pajęczyna w grupach zarówno starszych jak i młodzieży daje głosy, a każdy głos na wagę złota.
Tu nie ma ludzi przypadkowych. Tu wszystko jest obliczone na zysk. Nie tylko finansowy.