Fela, ty to dopiero jesteś produktywna: dwutlenek węgla, dzieciarnia i pierdolenie na forum.
Przykładny obywatel :))
A poza tym, to ci nic nie jest? Ty, akurat jesteś ostatnią osobą w tym mieście, która powinna się na temat pracy zawodowej wypowiadać. Nie odnosisz wrażenia, że bezczelnie wsadzasz nos w czyjeś życie zamiast zająć się swoimi brudami? Chyba jest co robić w Twoim obejściu, jeśli Ty całymi dniami dyżurujesz w internecie, a głównie na tym forum. Nie zamierzam kontynuować z Tobą dyskusji, bo z nierobami nie dyskutuję. Weź się wreszcie za robotę. Bez odbioru.
Post z godz. 14:22 jest do Felice123. Fajny nick. Ty taka szczęśliwa, bo nie musisz pracować?
14:13. Widzę Felicjo, że uwielbiasz się poruszać wokół tematyki erotycznej i na podstawie doświadczeń z autopsji oceniasz wszystkich dokoła. Ty chyba pasjami lubisz te wspólne "kiszenia ogóra" pod "największą kołdrą w mieście"(cytaty z Twoich wypowiedzi), której jesteś szczęśliwą posiadaczką. Pewnie nie gardzisz też innymi numerami, takimi np. jak z piosenki Maleńczuka "Tango libido" - "ty od wieczora aż do rana dobre uczynki robisz mi i tyle godzin na kolanach, że dobry Bóg wybaczy ci". Znasz może Maleńczuka? To skąd on wiedział o tobie już dawno?
Zależy co dla kogo ma znaczenie i co w życiu uważa za cenne.
A'propos tej wiedzy, umiejętności i kompetencji, to dobrze byłoby, by ci co np. zajmują publiczne posady i wymagają ww przymiotów od swoich podwładnych, sami takowe posiadali. :))
Ba! :D Dlatego ja bym nie zniosła szefa-buraka, który żąda całowania po rękach tylko z racji tego, że jest szefem ;)
To załóż sobie swoją firmę i stój w drzwiach z wystawioną ręką do całowania.
Etatów bezrobotna bierze się za pouczanie. Trzymajcie mnie bo padne!
Wtórny analfabeta, którego wiecznie pouczali, pouczają i zapewne pouczać nadal będą, być może - w ramach nieumiejętności czytania ze zrozumieniem - i mógłby tak odczytać mój post. Zapytam więc wprost....czy ty jesteś wtórnym analfabetą, czy tylko robisz tu za takiego...koniunkturalnie ? :))
Felicjo, popatrz, popatrz pierwsze zdanie w Twoim poście bardzo samokrytyczne i to się ceni. Wreszcie piszesz prawdę o sobie, ale po co w dalszej części wypowiedzi używasz słów, których nikt nie znał w Twojej wsi i Tobie też są obce? Mam nadzieję, że podoba Ci się "Tango libido", a szczególnie fragment o "pobożnej życia twego treści i na kolanach....." hahahahaha
Fela ciezko pracuje jako troll
Lubie tematy o pracy. A najbardziej o tym że mało płacą lub jej nie ma.
Coraz mniej osób zarabia minimalną.
Minimalna pensja jest dla osób które nic nie potrafią, a jeżeli ktoś jest fachowcem w swoim zakładzie pracy i taką pensje otrzymuje to tylko z dwóch przyczyn.
Pierwsza jest ruchany w dupe
Druga jest idiotą który pozwala się ruchać.
Pueprzycie bzdury że ludzie pracują za minimalną. Ja tylko jedna taką osobę i moim zdaniem nie zasługuje na więcej niż minimum. A to dlatego że ma dwie lewe ręce do wszystkiego. Jest to mój serdeczny przyjaciel który sam o tym wie i nie oczekuję niczego innego jl, ewentualnie znaleźć jakiegoś debil ego pracodawcę który zapłaci więcej za nic nie robienie
Ty jebany debilu,nie obrażaj ludzi którzy cięzko zapierdalają na takich jak ty.
"Przemiły" gościu z godz. 17:21 wystarczy, że będziesz sam pracował na siebie i już wszyscy będą happy, a najbardziej MOPS i podatnicy składający się solidarnie w naszym kraju na nierobów takich, jak Ty i ich potomków.
Przemiły gościu z 21;11,otóż ja nigdy nie korzystałem z mopsu tylko ciezko pracuje na kromke chleba i nie pozwole aby taki nierób jak ty mnie obrażał.Zasiłki z mopsu pewnie znasz z autopsji skoro tak czesto o nich wspominasz.
Sorry, nie przewidziałem, że jesteś niepełnosprawny psychicznie i Tobie "kromka chleba" wystarcza do życia. Tak was w psychiatryku słabo karmią? Przecież składamy się na Wasze renty? To nie jest w porządku, muszę przyznać.
Ja pierdziele,ale niedorozwój, wymyslanie chorób psychicznych stare i oklepane nierobie z 22:02.
Dlaczego? Wstydzisz się swojej ułomności? Czy ktoś zdrowy psychicznie zamieściłby taki wpis, jak Ty o godz. 17:21? Nazywaj mnie, jak chcesz, masz prawo, bo Twój mózg nie pracuje. Cóż, muszę być tolerancyjny.