Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca. Ostrowiec i okolice

Ilość postów: 73 | Odsłon: 3937 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Praca. Ostrowiec i okolice

Fela, ty to dopiero jesteś produktywna: dwutlenek węgla, dzieciarnia i pierdolenie na forum.

Przykładny obywatel :))

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 18

Odp.: Praca. Ostrowiec i okolice

A poza tym, to ci nic nie jest? Ty, akurat jesteś ostatnią osobą w tym mieście, która powinna się na temat pracy zawodowej wypowiadać. Nie odnosisz wrażenia, że bezczelnie wsadzasz nos w czyjeś życie zamiast zająć się swoimi brudami? Chyba jest co robić w Twoim obejściu, jeśli Ty całymi dniami dyżurujesz w internecie, a głównie na tym forum. Nie zamierzam kontynuować z Tobą dyskusji, bo z nierobami nie dyskutuję. Weź się wreszcie za robotę. Bez odbioru.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Post z godz. 14:22 jest do Felice123. Fajny nick. Ty taka szczęśliwa, bo nie musisz pracować?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 23

14:13. Widzę Felicjo, że uwielbiasz się poruszać wokół tematyki erotycznej i na podstawie doświadczeń z autopsji oceniasz wszystkich dokoła. Ty chyba pasjami lubisz te wspólne "kiszenia ogóra" pod "największą kołdrą w mieście"(cytaty z Twoich wypowiedzi), której jesteś szczęśliwą posiadaczką. Pewnie nie gardzisz też innymi numerami, takimi np. jak z piosenki Maleńczuka "Tango libido" - "ty od wieczora aż do rana dobre uczynki robisz mi i tyle godzin na kolanach, że dobry Bóg wybaczy ci". Znasz może Maleńczuka? To skąd on wiedział o tobie już dawno?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Zależy co dla kogo ma znaczenie i co w życiu uważa za cenne.

A'propos tej wiedzy, umiejętności i kompetencji, to dobrze byłoby, by ci co np. zajmują publiczne posady i wymagają ww przymiotów od swoich podwładnych, sami takowe posiadali. :))

Felice123
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ba! :D Dlatego ja bym nie zniosła szefa-buraka, który żąda całowania po rękach tylko z racji tego, że jest szefem ;)

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

To załóż sobie swoją firmę i stój w drzwiach z wystawioną ręką do całowania.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Etatów bezrobotna bierze się za pouczanie. Trzymajcie mnie bo padne!

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Wtórny analfabeta, którego wiecznie pouczali, pouczają i zapewne pouczać nadal będą, być może - w ramach nieumiejętności czytania ze zrozumieniem - i mógłby tak odczytać mój post. Zapytam więc wprost....czy ty jesteś wtórnym analfabetą, czy tylko robisz tu za takiego...koniunkturalnie ? :))

Felice123
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Felicjo, popatrz, popatrz pierwsze zdanie w Twoim poście bardzo samokrytyczne i to się ceni. Wreszcie piszesz prawdę o sobie, ale po co w dalszej części wypowiedzi używasz słów, których nikt nie znał w Twojej wsi i Tobie też są obce? Mam nadzieję, że podoba Ci się "Tango libido", a szczególnie fragment o "pobożnej życia twego treści i na kolanach....." hahahahaha

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Fela ciezko pracuje jako troll

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Lubie tematy o pracy. A najbardziej o tym że mało płacą lub jej nie ma.

Coraz mniej osób zarabia minimalną.

Minimalna pensja jest dla osób które nic nie potrafią, a jeżeli ktoś jest fachowcem w swoim zakładzie pracy i taką pensje otrzymuje to tylko z dwóch przyczyn.

Pierwsza jest ruchany w dupe

Druga jest idiotą który pozwala się ruchać.

Pueprzycie bzdury że ludzie pracują za minimalną. Ja tylko jedna taką osobę i moim zdaniem nie zasługuje na więcej niż minimum. A to dlatego że ma dwie lewe ręce do wszystkiego. Jest to mój serdeczny przyjaciel który sam o tym wie i nie oczekuję niczego innego jl, ewentualnie znaleźć jakiegoś debil ego pracodawcę który zapłaci więcej za nic nie robienie

Gość_Wszystko wiedzący
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ty jebany debilu,nie obrażaj ludzi którzy cięzko zapierdalają na takich jak ty.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

"Przemiły" gościu z godz. 17:21 wystarczy, że będziesz sam pracował na siebie i już wszyscy będą happy, a najbardziej MOPS i podatnicy składający się solidarnie w naszym kraju na nierobów takich, jak Ty i ich potomków.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Przemiły gościu z 21;11,otóż ja nigdy nie korzystałem z mopsu tylko ciezko pracuje na kromke chleba i nie pozwole aby taki nierób jak ty mnie obrażał.Zasiłki z mopsu pewnie znasz z autopsji skoro tak czesto o nich wspominasz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Sorry, nie przewidziałem, że jesteś niepełnosprawny psychicznie i Tobie "kromka chleba" wystarcza do życia. Tak was w psychiatryku słabo karmią? Przecież składamy się na Wasze renty? To nie jest w porządku, muszę przyznać.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja pierdziele,ale niedorozwój, wymyslanie chorób psychicznych stare i oklepane nierobie z 22:02.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dlaczego? Wstydzisz się swojej ułomności? Czy ktoś zdrowy psychicznie zamieściłby taki wpis, jak Ty o godz. 17:21? Nazywaj mnie, jak chcesz, masz prawo, bo Twój mózg nie pracuje. Cóż, muszę być tolerancyjny.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę