Masz rację, ten z 17:21 w każdym wątku robi chlew, bo to nie dosyć, że wariat, to jeszcze kawał chama. Kumulacja.
Widze że nie wiele masz do powiedzenia po za pogardą i marnym "dowcipem" nierobie z 22:25.
Dowcip nie katar, nie każdy musi złapać. Wszystko kwestia intelektu.
Co ty piszesz? Od kiedy to prymitywy i proste chamiska, posługujące się menelskim słownikiem innych pouczają?Przeczytaj sobie swój wczorajszy wpis z 17:21. Mistrz dobrych manier się odezwał. Paszoł ty........
To tym gorzej dla ciebie, bo wcinasz się nieproszony. Nieładnie.
Ja kulturę okazuję zawsze. Ty niekoniecznie.No ale nie ma się co dziwić.
Długo ci zeszło z wymyśleniem riposty od wczoraj ty, niewinny z 17:21. Gratuluję bystrości umysłowej hahaha
Najpierw udowodnij,że to mój wpis. A potem pisz hahaha
Nie masz z kim dyskutować płatny trollu? Musisz zarobić na dniówkę? Na mnie licz, nie zadaję się z kundlami.
Jak na razie sam trollujesz. Coś w temacie wątku masz do powiedzenia?
Stare numery, pisi trollu. Strasznie jesteś cieniutki w hejcie. Wkoło piszesz to samo. Cztery slogany na okrągło. Najlepiej wychodzi ci kopiuj-wklej z przekazów dnia. Nie mają tam u was bardziej inteligentnych, że takich głąbów, jak ty zatrudniają?Wasz upadek bliski.
Jak i pis to dwie galaktyki.Aleś teraz palnął jak gajowy o kant...
Z dedukcji pała, siadaj!
To też charakterystyczne- twój wpis musi być ostatni, nie ważne, czy mądry czy głupi, ale wtedy czujesz się wygrany. Zasłużyłeś już na dniówkę, czy jeszcze musisz dzisiaj pracować? To znajdź sobie innego dyskutanta, bo ja właśnie cię olewam komisyjnie i żegnam ozięble. Mam odruchy wymiotne po tej dyskusji z tobą.