Zatrollowałeś wątek i na kogo innego zrzucasz.
Powiedz coś o znalezieniu pracy w Ostrowcu. A może to już przekracza twoje możliwości?
Ja ze swojej strony wiem,że jak ktoś się postara to znajdzie i pogodzi dwie prace, bo czasem innej możliwości nie ma.
O jejku co tu piszecie. Pracę zawsze można znaleźć, nawet nie ma mowy. Najpierw też pracowałem za najniższą krajową, ciężko pracowałem, fizycznie. Chciałem zwolnić się, aby pójść do pracy za większe zarobki. Pracodawca poprosił żebym został w pracy, dostałem dobrą podwyżkę. Teraz pracuję w tej firmie i żadnych problemów.
Dla autorowi https://pl.jobsora.com/praca-ostrowiec-%C5%9Bwi%C4%99tokrzyski tu możesz pracy poszukać.
Nie szukaj pracy ....
.....zacznij robić dzieci....
Żałosny jesteś 17:57 i widać, że dzieci nie posiadasz. Może to i lepiej.
W Ostrowcu jest praca. Wszystko zależy od oczekiwań i wymagań. Trzeba troszkę w siebie zainwestować, dokształcić, przekwalifikować, a na pewno każdy znajdzie coś satysfakcjonującego.
Jakoś nie zauważyłam, by ci co zajmują publiczne posady związane ze stosowaniem prawa dokształcali się. :))
21:37
Dziś dzieci to nie tylko miłość,szczęście, dar od losu ale i kasa......
https://m.olx.pl/oferta/rozladunek-praca-fizyczna-CID4-IDnHhwg.html#position=9&page=
Trzeba wysyłać LM dodatkowo,wie ktoś?
Polecam wyjazd za granicę np.jak ja zarabiam na Pl.ponad 8000 PLN.
19:18 - fajnie. Jeśli żyjesz na poziomie przeciętnego mieszkańca kraju, gdzie pracujesz, to pogratulować.
19.42 żyję na poziomie przeciętnego mieszkańca,mieszkanie mam darmo,jem kiedy chcę i jak chcę,do rodziny jadę do Polski kiedy chcę.Przerobię 3-4 miesiące w roku i nie muszę pracować pozostałe 8 miesięcy w kraju.
Poszukuję dla osoby w trudnej sytuacji życiowej pracy typu sprzątanie lub kilkugodzinna opieka nad osoba starszą. Gdyby ktoś coś wiedział, proszę o info.
Z góry uprzedzam, że nie szukam pracy dla mnie ani nikogo z rodziny.
po to sa ogłoszenia w dziale praca, a nie forum,ta osoba o tym nie wie, czy jak,że ty musisz szukać jej pracy na forum.żenada