to nie jest już zakład masarski tylko zakład rozbioru drobiu
Zakład zamykają. Pracownicy dostali wypowiedzenia.
czyli ktos kupił Madame w Ostrowcu czy jak?
bylo tam dwoch cwaniaczkow na rozbiorze--alkocholicy i zlodzieje--kurczaki wynosili--a sami podpierdalali
chyba wiem o kim mówisz
ja tez tam pracowalam czasem bylo trudno wytrzymac ale z dwoma siostrami to sa wredne baby `kto tam pracował to wie o kim mówie `niewiem czy ta jedna pracuje czy nie piekna marzenia to ja powinni wywies na toczkach z tego zakladu ona to dopiero pozbyla ludzi pracyja przez nia wylecialam i ja tez to powino spotkac
masz racje kto z nia pracowal to wie o co chodzi
Ja też tam pracowałam ,ale dzięki Marzenie już nie pracuje ,Ile w tej babie podłości ,podpierdalać to jej specjalność.Kto tam pracował to wie o kim mowa.A jej siostra jej dorównuje.Może mi ktoś powie ,czy ona tam jeszcze pracuje .Bo na pewno jest dużo osób .co by ją z tego zakładu wywiozły na toczkach.
Ja też tam pracowałam prawie rok na pakowaniu ,ale zmuszona byłam odejść .Praca była w porządku ale atmosfera wśród pracownic nie.Zamiast pracować zajmowały się donosicielstwem.
Człowiek ze szkołą i ze zdrowym rozumem takich głupot by nie wypisywał.Chyba musisz być pracownikiem skoro takie rzeczy wiesz,musiałbyś być zwolniona i teraz się zemścisz.Dwa razy się zastanów zanim napiszesz bzdury.
Nie padł nadal istnieje i się rozwija.Do pracy przyjmują i zarobki niezłe .
Monika skąd wiesz że przyjmują :)
Taki jest Piotrek!!!!!Co to za człowiek .Nie ma żadnych zasad.
Masz racje praca lżejsza pensja super .Wszystko byłoby w porządku gdyby kierownika Piotra wymieniły na innego kierownika z doświadczeniem i wiedzą .Ten gościu jest nie dożycia .Tak jak piszecie wszystko u niego na zero.
Mówisz chyba o Piotrku .jaki tam z niego kierownik .Sam jego wygląd .kultura .wiedza świadczą o czym innym.
I bardzo dobrze,bo nieidzie z debilem wytrzymac