Niezwykle trafne stwierdzenie. Pach,pach,pach toż to Joseph we własnej osobie.
Pach pach,rach ciach i Józefa łapie strach.
Marii Ci szkoda ?? a ile osób ona zwolniła ! zchodząc raz na jakiś czas na produkcję , spojrzała na kogoś i już wiedziała że ta osoba jest do zwolnienia !!nie wiedząc czy się sugerowała !!!
Znała ludzi i wiedziała jak kto pracuje. Ja zostałam zwolniona bo Józek i mistrzowie wystąpili aby mnie zwolnić. Pani Maria kilka razy mi pomogła i nie tylko mnie. Zresztą była przecież i kadrową. A ile osób uratowała przed zwolnieniem ( i one nadal pracują). To właśnie intrygi Józka. Wszystko zganiał na nią a sam skarżył do właścicieli i wskazywał kogo trzeba zwolnić.
12:14-Wy sami siebie podpierniczaliscie...pretensje to do siebie,a nie do takiego samego pracownika jak Wy...
za krotko pracowaliscie - trzeba było po 16 godzin dziennie i najlepiej ku chwale zakładu
21:13 CO TY MOŻESZ WIEDZIEĆ CO BYŁO ZA PANI M... JA TEGO OSOBIŚCIE NIE DOŚWIADCZYŁEM ALE WIDZIAŁEM JAK TO BYŁO
BYŁ TAKI CZAS ŻĘ PRACOWAŁAM TAM I 17 GODZ ALE TO BYŁO ZA CZASÓW PANA MARIANA KUZKI JUŻ W MADAMIE POZDROWIENIA DLA P . KUZKI BO TO BYŁ SZEF!! JAKIEGO JUŻ W OSTROWCU NIE MA
18:23-widocznie byles dobrym pracownikiem ktory sie nie obijal! A tez bys sie wkurzyl,ze Ty musisz zapierniczac,a ktos bierze taka sama pensje co Ty,tyle ze cale dnie spedza sedziec na skrzynkach?!
Ja też tam pracowałam prawie rok na pakowaniu ,ale zmuszona byłam odejść .Praca była w porządku ale atmosfera wśród pracownic nie.Zamiast pracować zajmowały się donosicielstwem.
cos tam sie dzieje. ludzie pracuja to chyba nie jest zle
Zakład zamknięty. Załoga pojechała do Golczewa. Kto nie chciał jechać został zwolniony. Na targu wysprzedają starą wędlinę i odmrożone kurczaki z magazynu.
Z tego co mi wiadomo to wszyscy pracują. Z skąd masz takie wiadomości .Ciekawe czy wszyscy osoby którzy odeszli z innych zakładów postępują w taki sposób co ty .Czy też nie mają swej godności.
Wszyscy? Oj, nie masz pojęcia co tam się dzieje.
Pracowałam tam i prace sobie chwaliłam .Zmuszona byłam odejść przez moje koleżanki ze zmiany .Pogodziłam się z tym .Ale nie pisze głupot na temat zakładu jak to robią inni takie bzdury wypisują.Teraz mam inną prace .teraz mogę powiedzieć jedno ludzie a ludzie to wielka różnica.
Teraz praca jest lżejsza ,ale co z tego że kierownik bez wykształcenia .Zero praktyki,doświadczenia i wiedzy a o kulturze szkoda mówić.
Mają go niedługo na toczkach wywiź z tego zakładu