Czy ktoś z Państwa ma jakiś sprawdzony kontakt do pracy za granicą? Np. Niemcy, Anglia. Być może ktoś z Państwa znajomych zajmuje się rekrutacją do pracy za granicą albo ktoś z Was wie gdzie można napisać i zapytać czy potrzebują do pracy np. magazyny, produkcja. Nie proszę o konkretne imiona, nazwiska i numery telefonów, ale być może jest jakaś sprawdzona agencja pracy w Kielcach/Ostrowcu itp. Może być też namiar na jakąś firmę gdzie można napisać w tej sprawie.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Zapukaj tutaj może:
Mam zamiar jechać do Francji do pracy.Jest to oferta pracy z polskiej agencji pracy.Z tego co wywnioskowałem to są mną zainteresowani.Mam jechać z kolegą.Chcieli,aby wyjechał niemal natychmiast.Chyba potrzebują więcej ludzi.
Niestety nigdy nie byłem za pośrednictwem tej agencji pracy za granicą.Tak naprawdę,to wszystko się okazuje na miejscu.Byłem już kilkakrotnie za granicą i tak mi się trafiło.
Nie wiem,czy to było do mnie,ale chodziło o warunki mieszkaniowe między innymi.
Niedlugo wszyscy wyjadą bo w każdym zawodzie sa niskie place
W Ostrowcu nie ma w zasadzie różnicy co potrafisz i tak zaproponują Ci min krajowe lub niewiele więcej( np:elektronik, mechanik-i stróż to to samo?)
Tak. Dlatego że nie ma ludzi chcących pracować. Minimum dla reszty to i tak za duzo!
Jakoś poza Ostrowcem odróżniają umiejętności stróża i mechanika,co objawia się oczywiście w wysokości wynagrodzenia.Na przykład, w W-wie inaczej pracują niż w Ostrowcu?A zarobki "niebo-ziemia"
Ja bym chętnie pomogl jakiehs kobuecue do lat 30 wyrwac sie z tego miasta i pokazac ze za granuca jest fajnue. Dlatego z istriwca gdyz razem bysny wracali do domu
Mariusz jest oferta pracy do Francji na laminaty.Ja ją dostałem,ale chyba odmówię i miejsce będzie.Jak chcesz,to mogę Ci dać namiary,ale pod jednym warunkiem-żebyś nie miał nigdy do mnie pretensji.Jak pojedziesz i stwierdzisz,że jest ok.to wtedy może i ja się skuszę.
Od kilku lat pracuje w Anglii, a dla rodziny wykonuje przelewy co miesiąc. Jakiś czas temu natknąłem się na stronę https://tanieprzelewy.com/ jest na niej ranking najlepszych firm wykonujących tanie przelewy do polski.