chciałabym wyprać sobie dywan na wiosnę czy ktoś może dać namiary na taką osobę co pierze dywany w domu i ile to kosztuje?
vanish tylko wetrze brud do środka, a pranie pod ciśnieniem wyciąga wszystkie brudy!
Efekt jest bez porównania lepszy!
nie da rady na takie zabrudzenia jakie ja mam na dywanie po dzieciach... :( kupiłam vanisha do prania mechanicznego bo miałam prać odkurzaczem piorącym sama ale plany się zmieniły
Ja swój dywan czyściłam ale tym vanishem w proszku co rozsypuje się po dywanie, trochę wciera szczotką a potem odkurza i byłam zadowolona. A próbowałam najpierw vanishem-pianą na mokro i niszczył mi się dywan tzn.włókna jakby się kurczyły i robił się taki cienki i zbity,więc pozostałą część dywanu wyczyściłam tym proszkiem i efekt był zdecydowanie lepszy.
Aha dodam tylko, że mój dywan nie był poplamiony tylko zwyczajnie brudny od chodzenia po nim.
no właśnie a u mnie są plamy z herbatki np bo się myślało maluchom wylewać herbatkę z butelki, przede wszystkim takie plamy no i dla samego odświeżenia bym chciała gowyprać
Ja korzystałem z usług tej firmy i jestem zadowolony
http://www.firmy.net/sprzatanie-i-czyszczenie/czystoma,WKBQH,opinie-klientow.html
najbardziej praktyczne są panele zmyjesz i tyle nie lubie dywanów wykładzin itd
dobre są urzadzenia piorąco- odkurzejące rainbow, tylko drogie
a jakie są mniej więcej ceny bo nic tam nie pisze?
To jak mam dywan 1,5m*2m to wypiorą mi go za 10,5zł? A do tego jak będę chciał FV to wypiszą? Nie wierzę, że za takie pieniądze dywan będzie uprany.
heh 2 x1.5m to chyba chodniczek jest a nie dywan , ludzie maja dywany 5 x 5 a nie wyskakuj tutaj z chodniczkami
A co chodniczków nikt nie pierze? One się nie brudzą?
Nie mam nic przeciwko-jeśli ktoś chce jechać np. ze Stawek na Sienkiewicza, targać odkurzacze na 3 piętro, uprać dywan i wziąć 15zł. W dzisiejszych czasach wolontariat jest rzadko spotykany.
A namiarów tutaj jest już sporo podanych, więc przed świętami z ciekawości podzwonię chociaż ja już wybrałem.
Jeżeli nie wierzysz,to dlaczego jak masz podany numer tel nie zadzwonisz i nie spytasz?
dzięki za właśnie na klatce mam ogłoszenie i taki chyba sam numer.. zadzwonię na początku kwietnia i napisze wam jak mój dywan:) dzięki za numer