12:02 lepiej nic nie dać niż dać 20 groszy. Żenada.
Trzaskowski w pigułce https://niezalezna.pl/339993-trzaskowski-gotow-powiedziec-wszystko-byleby-dostac-sie-do-palacu-ten-spot-trzeba-zobaczyc
Kompromitujesz się Ty 12:02. Myślę, że w poniedziałek, już po wygranych przez PAD wyborach się nie odezwiesz tutaj ;)
A pamiętasz "Spieprzaj dziadu" ((:
Jesteś w błędzie 14:25 !
Przecież teraz jest tak dobrze kto by chciał 20 gr
faktycznie drożyzna straszna. Niby nows matryca VAT a 4 ciastka za 44zł.
Jak biedny emeryt ma poczęstować wnuki?
Bezczelny kłamca i manipulant.Wystarczy , że w zeszłym roku roku mówił o marszu niepodległości, że to faszyści, a w tym roku, że z nimi by poszedł , ramię w ramię.On mówi to co ludzie chcą usłyszeć, typowe dziecko platformy i lewaka.
https://niezalezna.pl/339993-trzaskowski-gotow-powiedziec-wszystko-byleby-dostac-sie-do-palacu-ten-spot-trzeba-zobaczyc
Mam nadzieję, że zapłacił ze swoich, bo pisowcy umieją wydawać tylko cudze pieniądze.
Brawo 16.10
PiS to partia która rozdaje tylko nie swoje jeszcze innym zabiera jak kwotę wolną od podatku
Mam nadzieję że naród skończy w niedzielę z tymi sługusami Rydzyka
Skończy się uwalnianie pedofili i mianowaniem komunistycznych prokuratorów do TK
Gospodarka społeczno rynkowa to nie rozdawnictwo gościu 16:52. Musisz jeszcze dużo się nauczyć żeby brać udział w tego typu dyskusjach i nie ośmieszać się. Po tym co piszesz widać, że z inteligencją za wiele wspólnego nie masz, jesteś za to wzorowym lemingiem. Niestety, w niedzielę będziesz bardzo zawiedziony.
16.57
Chyba nie
A to nie jest gospodarka społeczno rynkowa tylko kupowanie głosów za nie swoje pieniądze
To jest prosta droga do szerzenia patologii
Pomagać słabszym trzeba ale nie patologii
Pracować im się nie chce bo i po co skoro za krzyżyk na karcie do głodowania dostają pieniądze
Stworzyć ulgi podatkowe i będą mieli tylko elektorat PiS w dużej większości to ludzie jak ty pewnie po zawodówce który kręci lody na boku a żonę do mops wysyła
Daje sie wędke a nie rybkę.Wiem , wiem, rybka ma być świeża i tłuściutka, ale wybacz wyborco jarka, ja nie bede zapieprzał , bys ty z socjalu żył.Do roboty nieroby.