Warszafka wali w Bosaka
( czy warto być frajerem Krzysztofie?)
A kto to jest ta Monika, żona męża?
Jakieś coś,które drze mordę\;nie moge oddychać.
To jest przykład warszawskich elit, które POpierają RT.Jak można z nimi rozmawiać? Czy warto? POLACY powinni takim ludziom okazać pogardę
Cały czas tzw. tuskowe elity ciągle obrażają Polaków z mniejszych miejscowości i mniej zamożnych. Po tym poznaje się chama, a nie pana.
Bo warszawka to jest coś lepszego.Oni zamawiając napój nie biorą słomki.Wystarczy,że siegną do buta i mają jej pod dostatkiem.
Wczoraj 20:42-pogarde to ja okazuję klamcom, manipulatorom, ludziom którzy nienawidzą innych, są hipokrytami (krytykują u innych to co mają u siebie, np
komuniści-przypominam Piotrowicz, gejów-przypominam są w PIS, aferzystów-ponad 100 w PiS,) Pogarda należy się tym, którzy podzielili Polaków na sorty, którzy nie spelnili obietnic, stanowiska obsadzają ludzmi niekompetentnymi ale swoimi, słabymi i uległymi. W TVPIS telewizji dla ciemnego ludu jak powiedział Kurski otumaniaja ludzi oszukując ich
Czy tak postępuje człowiek, który nazywa się katolikiem? Czy katolik to człowiek mściwy, nienawistny, czy klamca?
Powyżej 40% to komuniści (od Dudy)
Andrzej Duda to jedyny wiarygodny człowiek na poziomie. I zapewne będzie Prezydentem RP.
Może i będzie prezydentem, ale z tym na poziomie to różnie. Chyba, że miarą jest poziom Broniewskiego, Trzaskowskiego, Ogórek i reszty tej zgrai. Wtedy tak. Jest na ich poziomie.
Ale PiS-owskie trolle podchodzą wyborców Bosaka. Żalośni jesteście. A jeszcze niedawno tak pluliście na Konfederatów, że są ruskimi agentami. Sami nie pamiętacie, jak Kaczyński zwracał się w 2010 do przyjaciół Rosjan. Był tak samo fałszywy jak wy dzisiaj - dobrze to powiedział Bosak - wybór między jawnym wrogiem, a fałszywym przyjacielem. Jest takie fajne powiedzenie - Boże chroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami poradzę sobie sam. Ten cytat dedykuję pisowskim trollom.
Nie wypisuj bzdur, kłamczuch nie może być wiarygodny,!!!!!!!!
Cenna diagnoza
A kto mądry głosuje na Bosaki i Konferencje? . Ja mam wrażenie że tylko małolaty i mający w tym interes-tzn.działacze w regionie i ich rodziny