Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Prawo jazdy

Ilość postów: 16 | Odsłon: 1957 | Najnowszy post
  • Prawo jazdy

Witam mam pytanie który najtańsza szkoła nauki jazdy jest w Ostrowcu ? pozdrawiam

Gość_givio
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Prawo jazdy

Pamiętaj o tym, że najtaniej nie znaczy najlepiej. Wiele szkół jazdy w Ostrowcu, między innymi te, które oferują cudowne kursy za 900 zł stosują pewne dziwne, jak dla mnie niezgodne z prawem praktyki.Na jazdy do miasta egz. jadą 4 os, robicią trasy 20 km, a wpisują wam za to 1 albo1,5 godz. W efekcie zamiast wymaganych 30 które masz oczywiście wpisane jeździsz 24 lub 26 godz. ( o takich procedurach słyszałem w różnych szkołach). Czasem lepiej zapłacić troche więcej i zdać szybciej oszczędzając sobie stresu. Pamiętaj że dodatkowa jazda to koszt ok 45 zł. Przy zapisie dobrze zapytać o to czy wyjeździsz równe 30 godz. i czy nie ucinają na trasie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

w auto sawie nie obcinali mi nic.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Prawo jazdy

We wszystkich szkolach obcinaja bo z czegos musza zyć. Trzeba wybrac tam gdzie najlepiej uczą. Mysle że warto zapytać u Mazura w Maz-Mecie. Właściciel troche zakręcony ale dobrze uczą!! Z tym że trzeba jeżdzic z Właścicielem lub z Norbertem.

Gość_gość 1
      Zgłoś
      Odpowiedz

ja tam chodze do dula i jak narazie jest okej

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja prawko robiłam w MAZ-MECIE. Uczą super (pan Mazur i Norbert)! zdałam za 2 razem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja robiłam kurs w AUTO-SAWie i miałam pełny wymiar godzin, nic nie było ucinane, jak miałam jeździć 60 min po mieście wojewódzkim to tyle jeździłam a nawet więcej

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Też polecam Auto Saw. Mają często fajne zniżki na kategorię B. W tamtym roku płaciłam 1100 zł za cały kurs. Bardzo dobrze przygotowują. Instruktorzy wszyscy są kompetentni

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ludzie co wy piszecie... "ja jeździłam 60 minut a nawet więcej"...

"w tej szkole XXX się jeździ co do minuty" Takie wypowiedzi są poprostu śmieszne.

Dobry instruktor przed jazdą powinien przedstawić co na dzisiejszej lekcji się bedziesz - uczyć odpada Ci moze minuta może więcej. A następnie po skończonej lekcji wyjaśnić co robisz źle, nad czym musisz popracować, i co bedziesz robić na następnej lekcji ZNOWU odpada Ci kilka minut. Nie wspomniałem jeszcze o wypełnieniu karty jazdy na której MUSI napisać aktualną datę i godzinę rozpoczęcia lekcji. I w takim przypadku każdy instruktor nieda Ci tych kilku minut za FREE bo musi się zmieścić w Twoim czasie. Więc jak możesz jeżdzić 60 minut co do sekundy???

Gość_eLka
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

i ja też robiłam w auto sawie i nie mam na co narzekać

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Ja robiłem 3 lata temu w MAZ-MECIE i zdałem za pierwszym razem.Więc jestem bardzo zadowolony

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Chyba ja wiem lepiej jak długo jeździłam a wypełnianie kart i inne formalności następowały po przyjeździe z miasta wojewódzkiego już na miejscu w ostrowcu więc się nie rzucaj gościu z 10:15 i nie uogólniaj

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

E- hem tak własnie się to przedstawia 12:26 karty są opisywane i terminy jazdy są wliczone w godziny jazdy innej opcji nie ma, jeśli jest inaczej to tylko reklama danej firmy; pozdro:-)

Gość_gall.
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Brożyna Jerzy to najlepszy fachowiec i jego egzaminatorzy z Ostrowca !

Gość_Gołos
      Zgłoś
      Odpowiedz

wszędzie się trzeba uczyć, żeby zdać

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

polecam ,,Perfekt'' jestem bardzo zadowolona!!!!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -