Dzięki rządowemu wsparciu, o jakim podczas konferencji prasowej poinformował dziś (poniedziałek, 25 października) Mateusz Morawiecki, prezes Rady Ministrów, Aleja 3 Maja w Ostrowcu Świętokrzyskim będzie wyremontowana. Na tę inwestycję mieszkańcy Ostrowca Świętokrzyskiego czekali od lat. Zadanie obejmie swym zakresem kompleksową przebudowę odcinka od mostu na Alei 3 Maja, do skrzyżowania z Aleją Jana Pawła II wraz z budową nowego mostu przez rz. Kamienną (wizualizacja), z nowymi funkcjonalnymi skrzyżowaniami z drogami powiatowymi i gminnymi.
Good News !!! Tym samym, po raz kolejny PIS dowodzi, że dotrzymuje obietnic.
Toż to łaskawca z nosem kłamcy Pinokia zrobił nam prezent z naszych podatków. Świętym go okrzyknąć. Jest od tego jak dupa od srania by przekazywać nasze pieniądze na nasze potrzeby. Łaski nie robi.
Ale Pinokio musiał najpierw wysłuchać kaczych opowieści,bo bez tego nigdy nic nie zrobi.
I już mamy lokalnych kolaborantów. Gościu 10:20 rozumiem, że w tym samym tonie pojmujesz realizację zadań prezydenta Górczyńskiego:)
Uff jak dobrze, że rząd się zrzucił na remont. Po ile dali Morawiecki i np Sasin z własnej kieszeni?
A ile z własnej kieszeni dał lokalny cysorz beżowy, idioto?
Pewnie nic. Artykuły brzmi "Dzięki rządowemu wsparciu"
To się pytam ile dał Morawiecki z Sasinem?
No to masz napisane ile.
Ty niedorozwoju umysłowy z 11:10, te imprezy pod patronatem twojego ukochanego miejskiego przywódcy to za czyje pieniądze?
Za moje, a co? Pajacu ja nie mam przywódcy.
Jakby pieniędzy nie dali to też byś narzekał idioto forumowy.
Jakby nie zabierali to by nie musieli dawać, bo i tak by były.
To może pokażesz nam kilka krajów, w których rządy nie pobierają podatków?
A pieniądze na drogi na przykład i tak są?
A drugi kaczor, ten od Donaldów, jakoś nigdy na to nie wpadł.
Komentarze wielbicieli lokalnej władzy odsłaniają ich iloraz inteligencji i poziom kultury.
Komentarze większości na tym forum ukazują wiedzę i iloraz inteligencji.